Juledekoration med marmor og isbjørne

DSCF3616 DSCF3617DSCF3622

Årets juledekoration herhjemme er med marmor, keramik græs fra Pi Bjørg, juletræer i flere former og farver samt isbjørne og kaniner fra Royal Copenhagen.

Jeg har længe samlet på figure fra Royal Copenhagen og på denne måde kan jeg virkelig nyde dem i mit hjemmedekorerede vinterlandskab, hvor mit marmorbræt og den sekskantede marmor brik fra Søstrene Grene fungere som is. De grønne juletræer er fra Panduro Hobby, det store træ juletræ er fra @naturjul, som laver dekorative træer til meget gode priser og de to små træ juletræer er købt hos en træskærer, der årligt har en stand ved Rosenholm Slots julemarked – siden Storm blev født er det blevet en tradition, at vi købet et træ hvert år hos træskæreren.
Det grønne græs fra Pi Bjørg er fra min yndlingsbutik 1+1 Textil i Århus.

Hvordan skal jeres juledekoration se ud i år?

3 Comments

 • Reply November 25, 2014

  Sine Smed

  Hvor er det bare en skæg måde at inkludere porcelænet i juledekorationerne. tak for inspirationen. jeg må se om jeg ikke kan prøve at lave noget lignende herhjemme med min roommates procelænsbjørne.

  • Reply November 26, 2014

   labdecor

   Tak 🙂 ja det er en nem måde at lave en anderledes dekoration på og en god måde at bruge sine figur på 😉 glæder mig til at se din dekoration. God dag

 • […] Julelandskab af LabDecor // Dyrelandskab nedenunder af The Vintage Hausfrau // Blå stylings af Katrine Kaul for Dyrup // […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.