Kähler 175 år

DSCF0743DSCF0750 DSCF0753 DSCF0754

I år kan Kähler fejre 175 års jubilæum – det er altså 175 år siden den første Kähler vase blev drejet i Næstved!

I anledningen af jubileet og som en hyldest til den 175 år gamle historie og autentiske kulturarv har Kähler skabt ovenstående eksklusive vase. Omaggio vasen er skabt af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft og hver eneste af de smukke gyldne striber er som for 175 år siden håndmalet. Vasen er en smukt symbol på Kählers fantastiske designarv.

Jeg var inviteret til Kählers restaurent i Tivoli for at være med til at fejre jubilæet i forrige uge og det er jeg dybt taknemmelig over, da jeg som keramikelsker har en dyb respekt for Kähler. Jeg kunne desværre ikke komme med pga. mit helbred, men jeg var så heldig at modtage vasen alligevel – tusind tak for den faktastiske omtanke Kähler, det betyder så meget for mig!

Jeg har kigget på en del billeder fra arrangementer blandt anden her og har beundret den smukke samling af gamle Kähler vaser, der var udstillet. Jeg drømmer selv om en dag at få en af de gamle vaser med blå og brun kohornsglasur.

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.