Kant fra Collect Furniture

3tone pos4 kant 3tone group3 kant smoked leghigh solotopview dark smoked

Jeg er stadig på udkig efter et nyt sofabord, fordi jeg synes, at vores stue trænger til et “moderne løft”. Et godt bud kunne være sofabordet Kant, som netop er blevet lanceret af  Collect Furniture.
Collect Furniture er også det firma som står bag Isabellas og Storms yndlingstol Frame Chair og måske netop pga kvaliteten og udtrykket på Frame Chair, så er jeg meget positivt stemt overfor Kant.

Bordet er som stolen produceret i Danmark i kommer i massiv eg og  i 4 farvekombinationer. Bordet kan samles på 4 forskellige måder ved at vende ben eller dreje selve bordpladen, så med et bord får man altså mange forskellige udtryk. Bordpladen er bygget op af 3 romber, som er skåret ud af én massiv egetræsplanke.

Vores stue har flere forskellige træsorter, så jeg har meget svært ved at “samle rummet”, men med Kant ville jeg kunne får helheden af rummet og de forskellige træsorter til at gå op i en højere enhed.

1 Comment

  • […] fra Collect Furniture. Det samme gælder det smukke kantede sofabord med det sigende navn “Kant“, som jeg tidligere har skrevet om lige her. Den høje træ skammel er en upcyclet retro […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.