Keramik fristelser

Det er ikke nemt at arbejde i en butik fyldt med keramik, når man er mig… Det er jo nærmest som et barn i en slikbutik! Men det er noget, som jeg må lære at styre, for jeg har nemlig øget mit arbejdstid. Det betyder, at jeg nu også arbejder i Helenes butik 1+1 Textil i Århus. Ovenstående keramik er selvfølgelig fra butikken; kanden og den beige vase er fra Tina Marie Bentsen, den høj blå vase er fra Bo/Tyrrestrup, de to små salto ligende vase er fra Rikke Elgaard og den koral/lyserød farvet vase er fra min yndlings keramiker Karin Blach Nielsen.
Jeg ville gerne have beholdt det hele, men jeg måtte begrænse mig til den lyse vase fra Rikke Elgaard, som jeg umuligt kunne slippe igen.
Det var blot lige et kort indlæg herfra, men jeg vender snart tilbage med et juleindlæg 😉 God mandag.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.