Libopé – et helt særligt smykke

Lige siden, at jeg var en lille pige har smykker symboliseret noget særligt for mig, både i kraft af smykkets udseende, men selvfølgelig også i kraft af hvem giveren af smykket var samt anledningen.
Jeg har også altid prioriteret smykker frem for tøj igennem hele min ungdom og faktisk også i mit voksenliv for smykker kan bare noget helt særligt.
Tre af mine yndlings smykker, som er uvurderlige for mig, er alle fingerringe. Den ene er en fingerring, som jeg har arvet efter min far, som faktisk er noget af det eneste, som jeg har fra ham. Den anden er min mor og fars vielsesring og den sidste er min egen vielsesring. Disse tre ringe tager jeg nærmest aldrig af og de er det, som har den højeste affektionsværdi for mig herhjemme af materielle ting.

Jeg har altid gerne ville forære min datter et smykke, som mindede hende om min kærlighed til hende. Et smykke som hun forhåbentlig vil skatte højt og bære. Hun er nemlig også interesseret i smykker og hun forstår hvordan et smykke kan være noget helt særligt. Hun låner tit en af mine halskæder, men jeg vil virkelig gerne forære hende en halskæde, som var hendes helt egen. Derfor har jeg ledt efter den perfekte halskæde til hende og da jeg så den unikke halvhjerte halskæde fra Libopé vidste jeg, at det skulle være den.
Hun har selvfølgelig allerede venskabs halvhjerte halskæder med hendes veninder, men dem kan man slet ikke sammenligne med for det er jo mere legetøjs smykker.

Halskæden fra Libopé er nærmeste et lille kunstværk, de små halvhjerter er rustikke, men samtidig virkelig fine og feminine, fordi man kan se at de er håndlavet.
Desuden kan jeg godt lide, at halvhjertet ved første øjekast ikke nødvendigvis ligner et halvhjerte, men hvis man står med begge halvdele og samler dem, så opstår hjertet.

Da jeg gik ind for at læse om halskæden på Libopés webshop, kunne jeg ikke andet end smile, da jeg læste hendes beskrivelse af halskæden. Fordi halskæden er hendes egen fortolkning af en halvhjerte halskæde, som hun havde med hendes barndomsveninder, der var formet som en delfin. Jeg husker selv tydeligt, dengang i min tidlige ungdom, da jeg delte en halvhjerte halskæde med min veninde. Den var købt på en charterrejse og formet som to delfiner i metal med en plastik baggrund i skinnede lyseblå.
Kvinden bag smykke brandet Libopé Jewels er Lise Reo. Som valgte det fine navn “Libopé”, fordi det en sammentrækning af Lises navn, inden hun blev gift, nemlig Lise Boje Pedersen.
Lise har lavet smykker siden 2009, hvor hun startede sin tidligere smykkevirksomhed. Da hendes virksomhed kunne fejre 10 års fødselsdag, valgte hun at sælge virksomheden til nye ejere. Hun synes at omfanget havde vokset sig større end hun kunne være med til. Det var ikke noget nem beslutning og selve processen var hård, men Lise er slet ikke i tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning.
Hun begyndte at arbejde med noget helt andet, men fandt hurtigt ud af, at hun manglede at lave smykker. Derfor besluttede hun at starte Libopé Jewels, hvor hun udelukkende laver limited eller one-offs smykker. Hun har helt bevidst valgt, at hendes produktion skal være lille og begrænset. Lise kan nemlig allerbedst lide at designe smykker, udvælge materialer og finde de helt rigtige perler og sten. Derfor er der også helt unikke smykker, hvor der udelukkende eksistere det ene smykke af.
Lises historie er så fin, særligt fordi hun er drevet af sin passion, hvilket tydeligt ses i hendes helt unikke og meget smukke smykker. Jeg synes nærmest, at man kan se og mærke, at smykkerne er lavet med kærlighed og sjæl.
For mig var der ingen tvivl om at jeg havde fundet det helt perfekte smykke at forære til min Isabella, for at vise hende hvor meget jeg elsker hende og alt hun altid vil være i mit hjerte uanset, hvad der sker.
Min dejlige pige blev da også meget glad for halskæden og endte faktisk med at blive så rørt, at hun kneb en tåre. Hvor er det bare vidunderligt at have en pige, som forstår mig, min kærlighed til hende og mine tanker bag halskæden så godt.
– dagen efter endte hun faktisk også med at få lavet hul i hendes ørerne, noget som hun efterhånden har taget tilløb til i 2 år. Hun vil nemlig gerne låne af mine øreringe, da hun rigtig godt kan lide mine smykker. Jeg er sikker på at hun får samme forhold til smykker som hendes mor.
HOLD ØJE MED MIN INSTAGRAM PROFIL FOR SØDE LISE HAR VALGT AT SPONSORERE ET SÆT MAGEN TIL MIT TIL EN AF MINE FØLGERE 🙂

2 Comments

 • Reply June 24, 2021

  Moe

  Så smukke. Tror hvis jeg husker det ret så var dit første smykke et lille mariehønearmbånd og du var ikke ret gammel. ❤️❤️

  • Reply August 30, 2021

   labdecor

   Det var det nemlig og jeg har det stadig 🙂 Det er dog alt for lille til både mig og Isabella 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.