Milk Copenhagen sengetøj

Milk Copenhagen sengetøj Milk Copenhagen sengetøj Milk Copenhagen sengetøjMilk Copenhagen sengetøjMilk Copenhagen sengetøjMilk Copenhagen sengetøjMilk Copenhagen sengetøj


Isabellas værelse er naturligvis hendes eget, men jeg må heldigvis gerne stadig “hjælpe” hende med indretningen. Det der fylder mest i hendes værelse er hendes seng, derfor betyder det meget, at sengetøjet er fint og i en lækker kvalitet.

Isabellas dynestørrelse er netop vokset til en voksendyne og udbudet af fint børnesengetøj til voksendyne er desværre begrænset. Jeg er derfor meget begejstret for, at Milk Copenhagen har valgt at lancere sengetøj i deres SS15 kollektion “Under the Palmtree”.
Sengetøjet findes med det skønneste kaninprint i farverne råhvid eller sart rosa og med gorilla hoveder på i sart blå eller råhvid. Kvaliteten på sengetøjet er høj, hvilket det, efter min mening, også skal være. God nattesøvn er noget af det vigtigste og man bruger mange timer i sin seng, derfor er det alfa og omega, at sengetøjet til mine børn er behageligt at sove i.

Jeg blev med det samme forelsket i betrækket med kaninerne. Umiddelbart er jeg mest vild med betrækket i lyserød, men jeg valgte det råhvide til Isabella, da resten af hendes værelse i forvejen er meget lyserødt.
Printet findes også på en weekendtaske i canvas samt en børne toilettaske. Toilettasken er perfekt til, når hun bl.a. overnatter hos bedsteforældrene eller skal i sommerhus.
Generelt er jeg vild med, at printet er så delikat og fint fremfor alt det, der ellers findes til børn i hendes alder.

Milk Copenhagen er et dansk firma, som selv designer og producere tøj til børn i alderen 2-14 år og jeg er meget imponeret over tøjets kvalitet og design. Denne vinter prøvede Isabella for første gang en flyverdragt derfra og ikke nok med, at den er enormt fin, så er kvaliteten også i top.
Priserne hos Milk Copenhagen er også forholdsvis lave, fordi Milk har valgt at springe det fordyrende butiksled over, hvilket passer mig fint, da jeg primært shopper online.
Ligesom med sengetøjet, så er jeg vild med Milk Copenhagens prints. Sidste sæson forelskede jeg mig så meget i en blomstret sweat, at jeg klemte mig ned i børnestørrelse, – nu har Isabella og jeg den samme sweat.
Det er ikke helt tilfældigt, at jeg forelskede mig i flere af deres styles, for Milk Copenhagen designer med inspiration af de nyeste tendenser fra voksenmoden. Stilen er enkel og meget tiltalene, da flere af de forskellige styles kan kombineret på tværs.

De søde mennesker hos Milk Copenhagen har valgt at donere et sæt sengetøj samt en toilettaske til en af mine læsere, så hold øje med min instagram profil!

2 Comments

 • Reply February 19, 2015

  Katja Astrup

  Hvor er det bare et lækkert værelse hun har, enhver piges drøm :0) Rigtig smukt sengetøj.. Og jeg ved milk copenhagens kvalitet er i top så jeg må holde øje med din IG (som jeg plejer) ;0)

  • Reply February 20, 2015

   labdecor

   Tusind tak! Man er ihvertfald ikke i tvivl om, at der bor en pige i værelset 😉 Ja Milk Copenhagen har jeg også kun gode erfaringer med… i nat sov jeg hos hende, da hun har nogle slemme mareridt for tiden, og det er skønt at sove i 😉 God weekend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.