Myminmy

DSCF7275 DSCF7284_2 DSCF7298

 

Sjældent har jeg været så lykkelig for et køb, som jeg er for mit nye billede fra søde Camilla fra Myminmy!
Jeg følger Camillainstagram og på hendes blog og jeg har længe ønsket at eje et billede fra hende, så da hun vise hendes flotte tryk med ecoline farver var jeg ikke i tvivl.

Valget stod mellem to billeder  og jeg har ikke fortrudt at jeg købte det med blå i 🙂 Faktisk skulle billeder hænge på min billedvæg, men jeg ombestemte mig, da billeder kom. Nu hænger det, der hvor jeg kigger mest, fordi det er så smukt – nemlig i stuen over fjernsynet ved siden af Two Timers fra Established and Sons.

Er du også blevet forelsket i Camillas stil, så se udvalget af billeder lige her. Hun har også en fantstiske stil og meget personlig indretning, så jeg kan varmt anbefale af følge hendes blog og instragram profil.

/Myminmy/Established and Sons/

2 Comments

 • Reply February 8, 2014

  My:minMy

  Jeg må lige sige tak endnu engang for de fine ord! Og for den fornemme plads! Og så må jeg kreditere dig din nye blog!!! HOLD nu op den er lækker! Glæder mig til at se hvor du tager os hen med den 🙂

  • Reply February 14, 2014

   labdecor

   Selv tak 🙂 jeg er simpelthen så glad for billedet og dybt imponeret over hvor dygtig du er 🙂 tak for rosen til bloggen, dejligt at du vil følge med 🙂 god weekend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.