Nunabee, Kristina Krogh og Karina Bækkelund

DSCF3561 DSCF3596  DSCF3607DSCF3610DSCF3654DSCF3658DSCF3659DSCF3681DSCF3925

 

Jeg elsker julen for så har jeg mulighed for at gå amok i pynt over hele huset – more is more herhjemme 😉
Ophængene i akryl er fra Nunabee og de har flyttet lidt rundt indtil, at jeg fandt den bedste plads til dem i vinduet, hvor ophængene skinner i flotte blå og lilla nuancer.
Papirsenglen er fra dygtige Karina Bækkelund og det er en favorit! Faktisk er hun slet ikke gemt væk med det andet julepynt, det er hun alt for yndig til, men når det er jul, så får hun en mere fremtræden plads.
Messing ophængene fra Kristina Krogh var et impulskøb, materialet og det grafiske udtryk fristede mig for meget. De bliver heller ikke gemt væk sammen med julepynten for de passer så fint til hylderne fra Kwikshop med mit nips. Keramik ophængene på samme grene er fra Helene Stockmarr købt hos 1+1 Textil.
Den store guld stjerne i hjørnet er fra Søstrene Grene, men jeg tror desværre, at de er udsolgt allerede.

Det sidste billede er af vores vindue i køkkenet, hvor mine nyeste loppefund – det lille fad, den hængende skål og den kantede urtepotte, og kubus stagen fra By Lassen pynter sammen med to grantræer. Jeg kan godt lide det hvide og rene udtryk mixet med grantræerne – jeg har dog lovet Isabella, at hun gerne må pynte det store grantræ, når vi kommer tættere på julen.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.