Nye planeter fra Myminmy

DSCF2280 DSCF2284 DSCF2286 DSCF2287DSCF2292

 

Kreative og super søde Camilla, måske bedre kendt som Myminmy, har skabt de smukkeste bordskånere i form af hendes karakterisktiske planeter. Bordskånerne er lavet i formpresst finer med ecolinetryk og spiral. De kan både bruges som bordskånere til varme ting, til væggen, som serveringsfad eller til små stilleben.

Jeg har brugt min til det hele allerede. Den er så smuk, så den flytter lidt rundt i huset og jeg overvejer også om det måske skal op på væggen… men ved ikke helt om jeg kan undvære den 🙂

Illustationen på første billede er selvfølgelig også fra Myminmy er den ikke fuldstændig fantastisk!? Den giver lige prikken over i’et på min gallerihylde og jeg elsker den.

Jeg kan kun anbefale, at man kigger forbi Camillas shop lige her og forelsker sig i hendes univers. Hvis du kan lide hendes stil kan du også lige nu se hendes inspirerende hjem i det nye Lille Nord magasin.

/Naja Luise Bækdahl/Mark&Waldorf/Sandberg and Friends/Gjode/Kristina Krogh/Myminmy/Vibeke Rohland/Clara Selina Bach/Finnsdottir/Kwikshop/Karin Blach Nielsen/Skandinavisk/Ditte Fischer/Anne Boysen/Julie Bonde/Studio Arhøj/

9 Comments

 • Reply August 22, 2014

  Anette

  Hvor er den fine hylde fra?

  • Reply August 22, 2014

   labdecor

   Den er fra Kwikshop – det er tre hylder som er sat sammen 😉 de kan købes hos Areastore eller Stilleben 🙂

 • Reply August 22, 2014

  Ulrika Landström

  Ohhh kan ikke finde link til vandmanden!! Det må være det smukkeste jeg set!

  • Reply August 22, 2014

   labdecor

   Jeg er også vild med den – du kan finde den i tre farver og to størrelser hos Areastore 😉

   • Reply August 22, 2014

    Ulrika Landström

    Tusind tak!!

 • Reply August 22, 2014

  A+K/VenterPaaVin

  Åh, hun er så dygtig – er også vild med dem.

  – Anne

  • Reply August 23, 2014

   labdecor

   Ja jeg er vild med hendes stil 🙂

 • Reply August 30, 2014

  Kamilla Henriksen

  Nøj, nogle flotte bordskånere! Jeg er helt vild med planet-looket! Jeg tænker også, at den kunne være rigtig fin på væggen. Jeg er også helt tosset med opstillingen med vaser ovenpå bordskåneren. Du har virkeligt et godt øje for det!

  • Reply August 31, 2014

   labdecor

   Tusind tak 🙂 jeg er også helt vild med dem, de er jo perfekte til alt 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.