Påsken der fløj afsted


Påsken er forlængst “overstået” og for mig gik den nærmest så hurtigt, at jeg ikke engang nåede at få lavet dette blogindlæg færdig! Vi havde nemlig meget travl med at rydde op i vores (måske mest mit) rod og gøre rent i både vores have, garage og hus. Der skulle nemlig ske noget efter påske, som jeg desværre først kan fortælle om senere. Desuden så haven og garagen forfærdelig ud!
Vi har en drøm om, at garagen skal laves om til et drivhus/lysthus ved at sætte brugte vinduer i væggene på de tre af siderne. Garagen skal derfor tømmes for noget af alt det rod, cykler, værktøj osv., som den er fyldt op med. Vi forsøger at samle brugt vinduer, hver gang vi har mulighed for det og tager gerne imod tips, hvis én af jer har nogle gode råd eller nogle vinduer, som I vil af med 😉
Jeg håber, at vi kan komme i gang nu med garagen til sommer selvom det nok er lidt naivt.

De fire små får på første billede, bliver jeg nød til at kommentere på, for der er virkelig en ironisk historie bag. Jeg har de sidste par år været på jagt efter disse søde antikke får til en rimelig pris (under 100 kr. pr. stk.!) desværre uden held. Til denne påske havde jeg derfor bestemt mig for “at flotte mig” til at købe to får via en af de fristene salgsprofiler på instagram. Der var ikke mange til salg, så da jeg fandt to til ca. 70 kr. pr. stk., så fik jeg mig endelig taget sammen til at købe et par får. Samme dag, som de antikke får skulle hentes på posthust var jeg i en genbrugsbutik, hvor jeg ved et tilfælde spottede et lille får i en skål med påsketing til 2 kr. pr. stk. og nederst i skålen fandt jeg endnu et. Det var jo et fantastisk fund og jeg var rigtig glad for, at jeg fandt dem, men hvor er det dog ironisk, at jeg fandt dem lige den dag.

De lille keramik påskeæg er lavet af Pi Bjørg, som desværre er stoppet med at sælge sin keramik. Hvilket virkelig er et tab, for hun er virkelig en talentfuld keramiker, med hendes helt egen unikke og finurlige univers. Jeg håber at hun på et tidspunkt begynder at sælge af hendes keramik igen!

Ugen efter påsken var meget vigtig dag for mig, for der skulle jeg nemlig endelig starte på arbejde igen! Ved et meget heldigt tilfælde kunne Interiørfabrikken i Århus nemlig bruge sådan en som mig lige præcist nu.
Min første arbejdsdag gik selvfølgelig over alt forventning, for Pernille er et af de mest empatiske mennesker, som jeg kender.
Jeg har style butiksvinduet, så hvis I kommer forbi butikken på Fredensgade 29 i Århus C, så kig lige en ekstra gang på alle de skønne designs i vinduet.
Det eneste minus ved mit nye arbejde er, at jeg nok kommer til at bruge en del penge i butikken for den er jo fyldt med alt det jeg elsker! 😉 Jeg får snarest lavet et blogindlæg med en masse billeder derfra, hvis I er nogle som ikke kender butikken.

 

 

 

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.