Pescno

Pescno Pescno Pescno StillebenPescno keramikPescno keramikPescno pudePescno pudePescno pudeKøkken med rå vægPescno pude

Jeg har tidligere skrevet om, hvor mange skønne og kreative mennesker, som jeg har mødt via de sociale medier og Pernile, nok bedre kendt som Pescno, er en af dem. Pernille er bedst kendt for hendes fantastiske måde at mestre tunesisk hækling, også kaldet hakning. Tunesisk hækling er en mellemting mellem strik og hækling, som giver den smukkeste overflade, der nærmest ser vævet ud. I køkkenet har jeg en af hendes smukke puder og der kan man virkelig ser forskellen på en hakket pude i forhold til en strikket/hæklet pude.

Sidste gang jeg havde besøg af Pernille fik jeg den smukkeste gave af hende. En keramisk figur, som Pernille selv har lavet på et keramik kursus Godsbanen. Figuren har den smukkeste glasur og formen er ikke mindre en fantastisk. Jeg håber, at jeg en dag i fremtiden kan komme med Pernille ned på Godsbanen og prøve kræfter med keramik.

2 Comments

 • Reply April 3, 2015

  Marina

  Hvis det er den lille brune figur på billedet så er den virkelig fantastisk. Sad og skimmede ned over indlægget i rekortfart for at hitte det link du altid er så god til at give og blev helt forvirret over at indlægget handlede om en pude (selvom den også er smuk). Så tog jeg mig ro til at læse ordentligt. Det sker altså kun når det er en ting der får mit hjerte til at slå lidt for hurtigt!

  • Reply April 5, 2015

   labdecor

   Ja det er den lille brune figur

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.