Ro og Walnut Street

DSCF7133 DSCF7123DSCF7117 DSCF7114 DSCF7108

Formland UPgraded forelskede jeg mig i det nye danske mærke Ro – du har helt sikkert ser deres smukke glasvaser eller deres Toolbox før, de har fået en del omtale og forhandles bl.a. hos Stilleben. I lørdags var det første gang, at jeg så Ros smukke designs i virkeligheden og jeg blev bestemt ikke skuffet.

Ro blev etableret sidste sommer af Rebecca Uth og Ole Kiel, som begge har en fortid hos Georg Jensen.

Jeg var selvfølgelig også forbi agenturet Walnut Street, som jeg kender fra mit tidligere arbejde. Agenturet er ejet af ægteparret Christian og Lene, som er super gode til at udvælge lækre producenter/designere. Mine favoritter er By Wirth, Discipline, Linedyr, Strups, Omelette-Ed og som noget nyt 1+1 Textil.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.