Soft Rock og You Little Teapot

DSCF2323DSCF2327 DSCF2329DSCF2331

 

Jeg havde fødselsdag i fredag og tilbragte den på smerteklinikken på Give sygehus… Heldigvis var det okay, da jeg har fået nogle nye redskaber til at klare mine smerter. Turen til Give var dog desværre for hård for mig, så søndagen, hvor familien skulle være kommet til fødselsdag, måtte jeg tilbringe i sengen med de værste smerter i lang tid 🙁 Jeg nåede dog alligevel at få mine gaver i løbet af weekenden og de var alle uden undtagelse fantastiske!

Jeg har fået en vase/lysestage fra Lars Rank fra serien You Little Teapot med skriften “Jeg er sådan en som brænder mit lys i begge ender” af min mor og hendes mand. Teksten passe så godt til mig og minder mig om , hvorfor jeg er endt med at blive så syg, som jeg er lige nu – forhåbentlig kan den få mig til at tænke mig om en ekstra gang.
Af mine svigerforældre har jeg fået en skulptur fra Soft Rock kollektionen, som Ander Arhøj har lavet til Stilleben – jeg har flyttet lidt rundt med den, som det kan ses på billederne herover, men den enden på hylden med det andet keramik.
Af min lillesøster har jeg fået penge til den blå Karin Blach Nielsen vase, som jeg har skrevet om her samt en brevvægt med en mælkebøtte i. Min anden søster har givet mig en brevvægt med en vandmand, en 2hand keramik vase og en rund væv. Nogle af gaverne har jeg haft et stykke tid 😉
Af min mands bror og kæreste har jeg fået en Bellino krukke fra Kähler og af min mand mormor har jeg fået penge til at købe The Kinfolk Table.
Sidst men ikke mindst har min mand og søde børn givet mig den smukkeste halskæde med Budhhas øje fra Adelaide Jewellery og i fredag overraskede min mand mig med et ur fra Daniel Wellington.

 

/Nynne Rosenvinge/Anders Arhøj/Lars Rank/Henny and My/Finnsdottir/Kwikshop/Karin Blach Nielsen/Skandinavisk/Anne Boysen/Julie Bonde/Georg Jensen/String/NamNam/&Tradition/Muuto/Chemex/Pi Bjørg/

2 Comments

 • Reply August 30, 2014

  Ida

  Tillykke herfra, men øv altså at sådan en tur kan ødelægge resten af weekenden for dig. 🙁

  • Reply August 31, 2014

   labdecor

   Tak 🙂 ja det er så surt savner min “gamle” krop!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.