Søstrene Grene nyheder

Søstrene Grene nyheder Søstrene Grene nyhederSøstrene Grene nyhederSøstrene Grene nyhederSøstrene Grene nyhederSøstrene Grene nyhederSøstrene Grene nyhederSøstrene Grene nyhederLabDecorDK10011536
Jeg har taget nogle billeder af de forskellige styles , som jeg har købt fra Søstrene Grenes nye interiørkollektion.
Kollektionen var, efter min mening, den smukkeste til dato. Det meste i kollektionen tog afsæt i Art Deco stilen fra 1920’erne med fokus på individualitet, eksklusivitet og dekoration. I kollektionen indgår der bl.a. velour puder i de skønneste farver, hvor især den blå farve fangede min interesse, messing lamper, vaser mv., æsker i forskellige former for sten, glas lamper og lysestager, quiltede sengetæpper og meget mere – det hele med Art Deco’ens glamourøse udtryk. Det var så dejligt forfriskede, at se andet end den “sikre” og til tider kedelige “new nordic” stil! Genialt at et firma som Søstrene Grene tør tage denne chance!

Kollektionen indeholder også keramik i smukke former og farver til yderst fordelagtige priser. Jeg fik købt en del tallerkner og enkelte krus, som matcher meget af det andet, som jeg har herhjemme.

En anden ting, som jeg købte var to meget enkelte “hænge glas”, som jeg har sat en lædersnor i og nu bruger til plantestiklinger på  mit Moodboard fra Roon & Rahn.

Sidst men bedst hos Søstrene var det nye sidebord/sofabord til kun 129 kr., som passede perfekt til en marmorplade, som jeg havde herhjemme i forvejen.

2 Comments

 • Reply July 23, 2017

  Charlotte Jakobsen

  Må man spørge hvordan du har fået væggen til at se så flot ud? 🙂

  De bedste hilsner Charlotte

  • Reply July 24, 2017

   labdecor

   Hej Charlotte, det må du gerne og tusind tak 🙂 Det er tapetet Gryning fra Sandberg and Friends. VH Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.