Trine Holbæk Design

Trine Holbæk DesignFrame ChairTrine Holbæk DesignTrine Holbæk DesignTrine Holbæk DesignTrine HolbækTrine Holbæk

Vores stue har fået et nyt udtryk med det smukke akvarelbillede Blue Waters fra dygtige Trine Holbæk.

Jeg har valgt at hænge billedet op uden glas i rammen for at fremhæve det smukke motiv yderligere, men også fordi Trine Holbæks billeder er trykt på kraftigt kunstprintpapir, hvilket giver billedet et helt særligt og lækkert udseende. Det kraftige papir er også syrefrit, så mit nye billede kan sagtens tåle at stå i sollys uden at falme.

Jeg havde svært ved at vælge lige præcist hvilket af Trines billeder, som jeg ønskede, da de alle er enkelte og kendetegnet ved et minimalistisk nordisk udtryk. Jeg var især i tvivl om det skulle være en af de fire “Branch” billeder eller Blue Waters, så størrelsen gjorde udslaget, da Blue Waters kom i målet 70 x 50 cm.

Det er altid spændende, når man ikke har set billedet i virkeligheden, om det virkelige lever op til ens forventningen både i forhold til motivet og kvaliteten, men Blue Water oversteg alle mine forventninger! Selve akvarel udtrykket er fantastisk smukt og det sammenholdt med den usædvanlige lækre kvalitet på papiret imponerede mig meget.

Jeg overvejer om rammen skal udskiftes til en ramme fra Mueblos, som jeg har set hos @frugoberg – det ser virkelig fint ud!

Trine Holkæk har en facebook gruppe, en instagram profil samt en blog, hvor man kan holde sig opdateret og følge med i Trines univers.

2 Comments

 • Reply May 27, 2015

  Rebecca

  Wauw dit hjem er bare så inspirerende! <3

  • Reply May 28, 2015

   labdecor

   Tusind tak! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.