Urban garden bloggers

Bayers GardenBayers Garden
FlykasserFigentræ indenforMonsteraBayers gardenForspirringForspirring af tomatplanterMessing kande

Ikea drivhuse til forspirring
Bayer Garden har spurgt om jeg gerne vil teste deres nye Vitality serie og det kunne ikke passe bedre nu, når solen endelig er begyndt at varme og haven igen trækker – lige med undtagelse af i dag selvfølgelig.

I sortimentet fra Bayer findes der produkter til alle vækstfaser og typer af planter og til alle vækstfaser. Alle produkterne er blevet grundig testet i Bayer Gardens laboratorier 7 uger sidst forår. Resultatet viste bl.a. stærkere rødder, levende farver, mere holdbare blomster med mere intensiv duft ved blomsterne og ved grønsagerne flere grøntsager og søde og aromatiske frugter.

Sidste år købte min mand og jeg et lille drivhus og jeg er nu gået igang med Bayer Gardens produkter.
Først har jeg mixet jord til forspirring med Top Start, der skulle give planterne en hurtigere og mere balanceret vækst i starten af plantens udviklingscyklus. Derefter har jeg vandet frøene med Top Growth, som skulle giver alle spiselige afgrøder et ekstra kick samtidig med at produktet bidrager til harmonisk og hurtigere vækst. Jeg er startet ud med at forspirre tomater, basilikum og chiliplanter fra Nelson Garden og alle planterne er allerede kommet et godt stykke frem på under en uge, så det er en ret god start.
De fleste af frøene er placeret i hjemmelavede potter af aviser, som jeg har lavet vha. Nelson Gardens Potmaker fra kollektionen lavet i samarbejde med Dorte Kvist. Potterne står fordelt i to små drivhuse fra Ikea i køkkenvinduet, så jeg kan følge med i det spirringen.

Vitality serien indeholder også produktet Top Fit for stressede planter, som skulle styrke plantens immunforsvar og bidrager til plantens overlevelse. Jeg er gået i gang med at teste Top Fit på en Fingerphilodendron/Monstera som jeg har været ved at drukne og en stuegran (jeg kender desværre ikke navnet) som jeg har delt i tre på groveste vis. Endvidere har jeg brugt Top Fit til en potteplante, som tilsyneladende uden grund har gule blade og en sjov kaktusligende plante, som jeg har fået af min svigermor, der har forsømt den, fordi hun ikke brød sig om den mere. Jeg synes allerede at planten med de gule blade ser bedre ud efter en uge, så jeg håber at Top Fit kan redde den.

Til mine øvrige grønne planter har jeg brugt Top Growth og jeg synes allerede at det kan ses på en anden af mine Fingerphilodendron/Monstera planter samt mit figentræ i køkkenet, som jeg er meget glad for.

For at holde styr på, hvornår det er tid til at vande med de forskellige produkter fra Bayer Garden, bruger jeg en kalender fra Søstrene Grene og det fungere rigtig godt indtilvidere.

Jeg krydser fingre for at mit hus og drivhus bliver fyldt med skønne stærke grønne planter i løbet af de næste uger.

Hold øje med bloggen for Bayer Garden vil gerne sponsorere et sæt til en giveaway her på bloggen 🙂

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.