Vibeke Rohland

DSCF9003IMG_4551IMG_457129IMG_3674

Jeg har forelsket mig hovedkulds i Vibeke Rohlands smukke og unikke stil, hun kan noget helt særligt med farver og former.

En kort beskrivelse som karakterisere Vibeke Rohland er enkelhed, kompromisløshed, ærlighed og unika. Vibeke Rohland har bl.a. lavet opgaver for Kvadrat, Hay, Paustian, Georg Jensen Damask, IKEA og Royal Copenhagen.

Har du lyst til at komme forbi Vibeke Rohlands studio, så er man altid velkommen i St. Kongensgade 75B – efter aftale eller torsdage og fredage mellem ca. kl. 13-17. Jeg håber virkelig, at jeg snart kommer til København, så jeg kan komme forbi hendes studio og se hendes smukke univers i virkeligheden!

Indtil videre er der flyttet et fantastiske smuk print ind hos mig på min billedvæg. Printet kan kun købes hos Stilleben og er optrykt i et begrænset oplag hos Narayana Press i Odder. Printet er i top kvalitet, hvilket efter min meningen betyder ligeså meget som selve motivet.

Billederne af de smukke silkeprint er venligst lånt hos Vibeke Rohlands webshop og er af originale værker, som hun selv håndtrykker på 400g syrefrit papir i sit atelier i København.

/LeizyB/One Must Dash/Kristina Krogh/a mile in the woods/Hukit/Seletti/Finnsdottir/Myminmy/Vibeke Rohland/

2 Comments

 • Reply April 7, 2014

  Malene

  De er virkelig også fine hendes cirkelbilleder.

  • Reply April 8, 2014

   labdecor

   Ja de er så unikke og utrolig smukke i farvesammensætningerne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.