Unico urtepotte

Unico KählerUnico KählerGiveawayUnico ArhojUnico ArhojUnico urtepotteUnico urtepotte
I andledning af Pimp din Jul hos Kählers flagshipstore Kähler and Friends på lørdag, har Kähler and Friends valgt at sponsorere en urtepotter fra Kählers nye serie Unico.

Unico er designet af Anders Arhøj, som de fleste af os nok kender, som ham der laver de finurlige Ghosts og flere andre keramik objekter. Anders Arhøjs formsprog er kendetegnet ved tydelig inspiration fra Japansk keramik og karakteristiske, ofte løbende, farverige unika glasur.

Med Unico har Anders skabt en kollektion til Kähler, hvor man øjeblikkeligt genkender hans enkelte formsprog. Keramikken i kollektioner er dekoreret med en kraftig glasur i de smukkeste farver på den meget fine og enkelte ler. Alle produkterne i Unico kollektionen har deres helt egen glasur og dermed helt unikke, derfor har kollektionen selvfølgelig fået navnet Unico.
Jeg har taget billeder af den hvide urtepotte med et lille grantræ, da det skal indgå på mit julebord hos Kähler and Friends. Den friske grønne farve i den lille træ fremhæver den smukke hvide glasur og spillet i den.
Den hindbær røde skål fra Unico serien skal også indgå på mit julebord, som et friskt element til det kridhvide bord – og selvfølgelig fordi rød er en klassisk julefarve.
Jeg glæder mig så meget til at dække julebordet og jeg håber, at flere af jer kommer forbi og siger hej.

Hold øje med min instagram profil @myhouseins, hvor du kan vinde den skønne hvide urtepotte fra Unico, som du kan se herover. Vinderen findes fredag aften.

3 Comments

  • Reply November 9, 2015

    Anne

    Vil du ikke fortælle lidt om de to meget smukke blågrønne billeder, man aner i baggrunden? jeg vild emed farverne og udtrykket.

    Og, nå ja, jeg vil da også gerne vinde…

    • Reply November 11, 2015

      labdecor

      Det vil jeg meget gerne, du kan faktisk læse om dem lige her http://labdecor.dk/?p=4876 det er fotoplakater fra Dan Isaac Wallin, som Vissevasse har agenturet på. Han laver mange smukke fotografier! God dag 🙂

  • […] deres tidligere samarbejde, som resulterede i kollektion Unico. Jeg har skrevet om Unico lige her, hvis man skulle have lyst til at læse om den […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.