Bornholmsk figentræ og efeu

DSCF2856 DSCF2857 DSCF2859 DSCF2860 DSCF2863

Jeg er vild med planter i indretningen, det giver så meget personlighed og så er det sjovt at passe på de forskellige planter. Min nyeste plante er et Bornholmsk figentræ, som egentlig er en udendørsplante, så jeg håber virkelig, at træet kan klare livet indenfor! Jeg har sat det et lidt køligt hjørne og vil rette mig 100 % efter blomsterhandlerens råd med vanding og pleje. Jeg har også sat nogle efeu grene i forskellige vaser indenfor, jeg ved faktisk ikke om de kan klare at stå i vand indenfor, men indtilvidere ser de stadig flotte ud.

Jeg har gemt de sidste blomsterhoveder fra mine hortensiaer og nu pynter to af dem i en glasklokke øverst på hylden – jeg tror jeg vil på “jagt” efter flere glasklokker, for det kunne være fint til julepynt også.

2 Comments

 • Reply November 3, 2014

  Pernille

  Meget fint! Jeg har dog hørt at figentræer lugter lidt af kattetis?!? Er det rigtigt?

  • Reply November 4, 2014

   labdecor

   Jeg synes også at det var et fint lille træ, desværre har det mistet alle blade minus et :S det lugter dog ikke af kattetis eller det har jeg i hvert fald ikke lagt mærke til 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.