Bryllyp

DSCF8304 DSCF8305DSCF8313DSCF8406 DSCF8515DSCF8614bryllupbryllupbryllupbryllupbryllupbryllupbryllupVarnaSculpture by the sea

 

Den 4. Juli var en helt særlig dag i vores familie en af mine dejlige lillesøstre skulle nemlig giftet på stranden foran Varna Palæet ved Gjøde og Povlsgaards værk “Den Uendelige Bro“, som var en del af Sculpture by the Sea.
Vejret var skønt, måske endda lidt for varmt, og alt gik simpelhen så fantastisk. Dagen og det hele var så ægte og så smukt, brudeparrets kærlighed overstrålede alt og deres åbentlyse lykke smittede af på os alle.
Selve vielsen var så fin og på trods af, at det var 2. sidste dag for Sculpture by the Sea, så bemærkede man ikke alle menneskerne, man kunne simpelthen ikke tage øjnene fra brudeparret og deres samhørighed.
Eftermiddagen forgik med hygge og snacks på Varna Palæets terrasse i skyggen under store smukke kastanietræer med udsigt over Århus bugten og Marselis skoven inden vi nød et stykke bryllupskage. Efter kagen blev Storm og Isabella hentet af deres bedsteforældre, så de kunne komme af festtøjet fra Zara, H&M og Milk Copenhagen og hjem i badebassinet.
Som en overraskelse til min søsters nye mand spillede og sang hun, deres sang, Skinne Love af Birdy inden forrettet og jeg var, som så mange andre, rørt til tåre. Det var så smukt, at se min søster sidde i hendes hvide brudekjole med guitaren og synge så smukt og inderligt fra hendes hjerte.
Der var mange taler og alle var så smukke, det var så tydeligt, hvor afholdt de begge er og hvor meget de to er skabt for hinanden. Jeg holdte også en tale, for det var så vigtigt for mig at fortælle brudeparret og isærdeleshed min lillesøster, hvor meget jeg elsker dem og hvor glad jeg er for deres lykke.
Efter middagen gik min mand og jeg en tur på Den Uendelige Bro og det var helt magisk at gå der ude på “havet” efter så smukt et eventyr i den lune aften med den milde støvregn.
Vi havde som flere andre, deriblandt brudeparret, bestilt værelse på Hotel Helnan få minutter fra Varna, så jeg slap for køreturen hjem. Jeg havde desværre en hård nat med smerter, men det betød, at min mand og jeg var vågen til at se solen stå op ude i havet.
Dagen efter spise de overnattende gæster og brudeparret morgenmad på Hotel Helnan, hvorefter brudeparret, min mand og jeg sluttede den magiske weekend foran Lucy Humphrey skulptur “Horizon“.

Papirsblomsterne på de første billeder lavede jeg til vores sang og blomsterkransen flettede jeg til min søster med blomster fra vores have som overraskelse til min lillesøster.
Keramik vaserne og blomsterdekorationerne på bordet havde min lillesøsters bedste venindes mor Carla lavet specielt til dagen. Jeg købte en af de smukke vaser, som minde for den særlige dag.

2 Comments

 • Reply July 19, 2015

  Malene

  Umanerligt fint altsammen.

  • Reply July 23, 2015

   labdecor

   Det var et helt særlig dag for os alle 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.