Champagne Pony Club art prints


Disse tre skønne billeder; FlowersRuby bird & Spanish Horse  er fra en af mine yndlingsbutikker, Champagne Pony Club, som ligger i Ebeltoft og som selvfølgelig også har en genial webshop.

Det er den dygtige butiksejer Søren fra CPC, som ynder at skabe art prints i samarbejde med flere dygtige kunstnere fra hele verden. Alle de forskelligartede motiver skabes af Søren og kunstneren i fællesskab, hverefter de bliver trykt her i Danmark på særlige udvalgte papirkvaliteter.
På nuværende tidspunkt har Søren samarbejder med Llew Mejia, JooHee Yoon, Adi RileyAnastasia Savinova og senest Audrey Helen Weber – se dem alle sammen lige her eller i butikken i Ebeltoft.

Billedet med Flowers er opstået gennem et samarbejde mellem CPC og den amerikanske kunstner Audrey Helen Weber.
Audrey Helen Weber studerede teaterdesign og illustration på Hampshire college, Amherst, Massachusetts. Stilmæssigt er hun meget inspireret af folkesagn og tidlig amerikansk kunst. Hun arbejder primært i gouache på papir, men laver også mindre skulpturer, masker og quiltede tæpper.
Udover Flowers har Audrey Weber i samarbejde med CPC også lavet følgende to tryk; Basketball & Parade.

De to andre tryk, Spanish Horse  og Ruby bird er kreeret i samarbejde mellem den amerikansk/mexikanske kunstner Llew Mejia og CPC.
Ovenstående tryk er ikke de første tryk, som Llew Mejia og CPC har lavet sammen. Duroen har nemlig tidligere lavet både Amazing Tiger, Year of the Horse, Horse on the high plain & Chunky Stallion.

Llew Mejia bor i dag i New York, men har tidligere boet i Mexico, hvilket tydeligt har influeret hans tegnestil. Han er dygtig til at skabe illustrationer digitalt, men også i hånden med vandfarve på papir. Llew har bl.a. illustreret for prominente butikker/brands som bl.a. Colette, Hermes og Adidas.

Uanset om man er lige så begejstret for de skønne art prints, som jeg er, så kan jeg virkelig anbefale, at man besøger CPC fysisk eller online. Søren har et helt unikt udvalg af interiør, brugskunst og kunst.
Jeg opdagede selv butikken ved et tilfælde dagen inden Søren skulle åbne den. Søren var så sød, at invitere mig indenfor i butikken, selvom den ikke var åben og han havde travlt. Han fortalte meget begejstret om butikken og om hans sortiment, så det var helt tydeligt for mig, at han havde lagt sit hjerte i det fine univers. CPC forhandler en del produkter, som jeg umiddelbart ikke kan finde andre steder i Danmark og måden hans sammensætter det hele på er helt særligt for CPC.
Jeg har fulgt med i butikken udvikling og der er virkelig sket meget. – Ikke mindst med hans art prints, men også i forhold til sortimentet, som er forøget. Men selvom sortimentet er blevet udvidet, så er det hele stadigvæk særlig udvalgt til CPC unikke butik af Søren selv og alt harmonere utrolig fint sammen.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.