Forår og en grøn væg

Magnolia MagnoliaGreen wallKemikaze pasteaurGreen wallKristina Krogh messing ophæng

Jeg har flere gange flashed min nye grønne væg på instagram, men jeg bliver nød til at “dele” den igen, for jeg er så glad for farven. Foran væggen står der en stor æbletræs gren, som nu blomster – glæder mig til at vores træ i haven også begynder. Grenen har jeg pyntet med Kristina Kroghs messing ophæng, som passer perfekt til den grønne farve på væggen.

På det grønne marmorbord står et stort ønske fra Kemikaze, nemlig deres Pasteur, med små efeu lignende grene, som jeg har fået af søde Birgit fra Kähler and Friends. Jeg laver et indlæg om Kemikaze og deres skønne produkter inden længe.

Fra vores hus kan vi beundre det smukkeste Magnolia træ, som blomstre lidt endnu og om aftenen, ser træet helt magisk ud. Jeg har forsøgt at tage billeder af det, men det er umuligt at fange det helt særlige lys.

Weekenden er gået med loppemarked i vores kælder, som har betydet, at vi endelig har fået ryddet godt og grundig op i vores ting. I stedet for at blive ved med at gemme blev hovedparten af det, der var tilbage (som alligevel var en del) doneret til den lokale Røde Kors butik. Hvor er det dejligt, at vi nu kan starte på en frisk, men hold op det tog hårdt på mine sparsomme kræfter.

2 Comments

 • Reply May 5, 2015

  Joan

  Kan godt forstå du glad for den farve, den virkelig flot..

  • Reply May 6, 2015

   labdecor

   Tak skal du have 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.