Hilma af Klint


Indlægget er sponsoreret.

 

I går kom posten forbi med disse to smukke billeder; “De ti største, nr. 6, Voksenlivet” og “Eros-serien, nr. 5” af Hilma af Klint som galleritryk med en hvid artbox-ramme fra online shoppen Posterlounge.

Jeg har altid været vild med Hilma af Klints fantastiske billeder og det var ikke den nemmeste opgave at udvælge blot to af dem. – Men der skal jo også være plads til dem herhjemme. Janich synes også, at de er lige lyserøde nok, men sådan er det jo herhjemme 😉

Billederne er i en utrolig lækker kvalitet og der er vægbeslag monteret på billederne, så de er en fornøjelse at hænge op. Jeg er simpelthen ved at være så træt af billige rammer, som gå i stykker for et godt ord eller falder ned af sig selv. Billederne fra Posterlounge gør jo alle mine andre rammer til skamme. Desuden er det dejligt at kunne bestille en ramme samtidig med, at man bestiller et billede, således de to passer perfekt til hinanden i størrelsen. Ellers er jeg nemlig alt for godt til blot at lade billederne blive i plakatrøret alt for længe, fordi jeg ikke får taget mig sammen til at købe en ramme.

De søde mennesker hos Posterlounge har valgt at give mine følgere 15 % rabat de næste to uger ved brug af koden: LABDECOR15

Og Posterlounge har et stort udvalg af malerier, fotografier, vægkalendere og illustrationer af kunstnere fra hele verden! Alle motiverne kan man bestille i forskellige materialer, størrelser og med eller uden ramme.
Hvis jeg skal nævne nogle af mine favorit kunstnere, udover Hilma af Klint, så er det: Katsushika Hokusai, William MorrisMina Wright. Der er også et stort udvalg af flot fotokunst hos Posterlounge.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.