Hos Sanne P

IMG_6914 IMG_6917 IMG_6920 IMG_6921IMG_6927 IMG_6929 IMG_6932 IMG_6934

Sammen med min barndomsveninde, Blogmoster og Mor&co har jeg været til keramikkursus hos Sanne P. Det var så sjovt at prøve at lave keramik og jeg glæder mig meget til at se vores keramik efter det er blevet brændt sidste gang! Men det var også super hyggeligt at møde Blogmoster, Mor&co og sidst men ikke mindst Sanne P. Vi faldt alle i hak og har allerede bestemt, at vi skal møde igen i april 🙂

Jeg har taget nogle billeder af Sannes skønne hjem, for hun er en af dem der inspirere mig mest. Hendes hjem er så personligt indrettet med lækre design klassikere, genbrugsfund, hjemmedesignede ting og geniale indretningsløsninger.

 

2 Comments

 • Reply May 8, 2014

  Sanne Pedersen

  Så fine billeder, du har taget af mit hjem. Tak for det(-:

  • Reply May 10, 2014

   labdecor

   Det var så lidt – du bor jo skønt! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.