Moodboard

LabDecorDK01061631 LabDecorDK01061630 Kähler Hammershøi LabDecorDK01061616 LabDecorDK0106164 LabDecorDK0106163  LabDecorDK01061613  LabDecorDK01061619  LabDecorDK0106169
På billederne herover i vores køkken hænger nu det genial Moodboard, som de to Århusianske fyre, Nicki Van Roon og René Hansen, fra Roon&Rahn, bl.a. står bag.

Moodboardet er en magnetisk egetræstavle med et funktionelt ophængningssystem til flere forskellige typer accessories. Ideén med Moodboardet er, at man kan bruge Moodboardet til at udstille de personlige ting, som ofte identificere ens stil, f.eks. briller, bilnøgler, taske, kamera osv. Ideén kom selvfølgelig også af, at Nicki såvel som René ønskede orden i deres ting. De var begge trætte af, at deres vigtige ting lå og rodede eller gemte sig på de forkerte steder.

Selve det visuelle udtryk på Moodboardet kan man tilpasse sit hjem via udskiftelige frontplader, som fås i transparent (som min), mat eller sort plexiglas og som spejl – hvis mit Moodboard ikke hang i køkkenet, så havde jeg valgt spejlfronten!

Som sagt hænger mit Moodboard i vores køkken på den rå væg, som passer utrolig fint med egetræstavlen. Vi bruger f.eks. vores Moodboard til kamera, briller, sakse, planter og det fungere optimalt! Vores kamera ligger ikke mere og flyder, saksene kommer væk fra børnene, jeg kan “dyrke” plantestiklinger i glasophængene, der er kommet orden og det meste ser smukt ud på den geniale og visuelt lækre knagerække.

 

Rigtig god søndag herfra 🙂

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.