Ny sofa endelig

Efter næsten 7 år med den skønne 1960’er sofa, som jeg købte i vores lokale genbrug, synes vi tiden var inde til en ny sofa. Dengang jeg købte sofaen var Storm blot en lille baby og Isabella en lille pige på 3 år, så der var rigeligt plads til os alle 4 dengang. Nu er begge børn dog ikke små børn mere, men store skolebørn og der var begyndt at være kamp om pladserne.

Det var derfor blevet et stort ønske for hele familien, at få en sofa, hvor vi alle kunne sidde i samtidig. Valget blev en hjørnesofa fra Ilva i varm grå nuance. Det var ikke drømmesofaen, men prisen var virkelig god, den er behagelig og så er den neutral i udtrykket.
Sofaen har virkelig gjort “sofahjørnet” hyggeligt og børnene elsker den – de bor nærmest i den.
Timiningen kunne heller ikke være bedre, nu når hele familien er hjemme 24 timer i døgnet pga. Corona. Den er allerede blevet indviet flere gange med familie -filmaften.

Den nye sofa krævede også, at vores billedvæg blev opdateret, derfor har jeg tilføjet yderligere to billeder til væggen, således de “fylder” lidt mere på væggen. Citron billedet er fra Monika Petersen, det grafiske under er fra Matilde Friese, det lyserøde med Y-stol delene er fra Clara Selina Bach, pigen med de blå fugle er fra Maria Permin, akvarelbilledet er fra Woodwoman, Circus Hein er et limited edition købt hos Stilleben, den blå hånd er fra Can Family og det hvide papirklip er fra Kristine Hellesøe.
Tapetet på den modsatte væg er fra Photowall og det quiltede vægtæppe er fra Jou Quilts (husk du stadig kan nå at vinde et quilt på min instagramprofil, ved at deltage lige her).

1 Comment

  • Reply April 1, 2020

    Tina

    Stort tillykke med den nye flotte hjørnesofa 🙂
    Den passer så godt ind i din stue med farve og form og god opdatering på væggene 🙂
    Pas på du og dine i denne Corona tid 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.