Nyheder fra Paper Collective

Her er et lille indlæg om nogle af Paper Collective skønne nyheder, som jeg er meget begejstret for! Husk at holde øje med min instagramprofil @labdecordk, hvor jeg i løbet af ugen vil dele en rabatkupon med jer, som vil udløse en fordelagtig pris på kalenderen.

Den skønneste kalender er netop ankommet med posten fra Paper Collective. Kalenderen er designet af de eminente damer fra ATWTP, som altid formår at imponere mig med deres designs. De kan noget helt unikt med deres udtryk, farvevalg, grafiske kundskaber, stil samt deres evne til altid at skabe noget fuldstændig fantastisk og meget tidstypisk.

De foregående to år har det ligeledes været designbureauet ATWTP, som har designet året kalender for Paper Collective. I 2016 var det Moon Calender og i 2017 Sunlight Calender – begge er utrolig fine!
Moon Calender er, som navnet antyder, inspireret af månens faser gennem året og de forskellige årstider. De 12 billeder af månens faser kan monteres i en ramme, således man kan udnytte de smukke billeder, når året er omme, fremfor blot at smide kalenderen ud.
Sidstnævnte kalender består af 12 illustrationer, der hverisær er lavet således, at de er gradient inspireret af solens højde og intensitet på himlen for den pågældende måned.

Den nye kalender for 2018 fra ATWTP er døbt; Postcards from abroad og den er min absolutte favorit af de tre fra Paper Collective.
Postcards from abroad er skabt udfra idéen om at rejse til 12 drømme destinationer, derfor er hver måned i kalenderen illustreret som et postkort fra en destination i verden. Postkortet skal ses som en smuk hilsen, men også som en vigtig påmindelse om at bevare og værne om vores skrøbelige natur i alle former overalt i hele verden.
Præcis som Moon Calender kan hvert af de 12 illustrationer indrammes således, at man med kalenderen egentlig har 12 virkelig skønne illustrationer. Jeg har allerede indrammet det første “postkort” i den stærke blå farve og det var virkelig svært ikke at indramme flere af dem med det samme!

 

Den lille Moebe ramme i vores soveværelse er blevet beriget med et af det helt nye transparente prints fra Paper Collective. De geniale print er lavet gennem et tæt samarbejde mellem Paper Collective, Moebe og designstudio Norm Architects, som i fælleskab har fået skabet en serie af transparente botanisk fotos, som er skab helt specielt til den velkendte Moebe rammer.
Den enkelte serie af nærmest flydende blade er inspireret af indsamling af botaniske prøver og klassisk botanisk illustration. Det endelige udtryk er skabt med en blanding af det grønne fra de friske planter og elementer fra planternes naturlige nedbrydning, således bladene på den måde udtrykker den forbipasserende tid og de skiftende årstider.
Idéen er virkelig genialt, de viser hvordan nytænkningen kan ændre ens opfattelse af, hvordan et print kan se ud såvel som bruges. Samtidig er motiverne og silhuetterne af plantererne og bladene virkelig velvalgte. De forskellige prints i serien skaber alle et roligt og naturligt udtryk i indretningen.

 

Den sidste plakat fra Paper Collective hedder “Los Angeles Is Pink 01” og er taget af Norske Mikal Strøm. Han har taget billedet i forbindelse med en serie om at gå tabt til fods i Los Angeles.
Jeg har egentlig ikke noget dybere holdning til billedet andet end jeg forelskede mig i farverne, det særlige lys såvel som motivet. Desuden kan jeg godt lide at fotoet skaber liv på vores murstensvæg i køkkenet og giver alle de rå elementer i køkkenet modspil med pastelfarverne.

 

.

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.