Om

Foto taget af Winnie Methmann
Velkommen til Labdecor!
Mit navn er Kristina, jeg en interiør-/livsstilsblogger, som skriver om indretning med udgangspunkt i mit hjem med fokus på nye tendenser/indretningsideér, DIY’s, nyheder fra udvalgte designere/brands.
I de sidste 14 år har beskæftiget sig med boliginteriør, design, kunsthåndværk og crepepapirblomster. Sideløbende med bloggen har jeg også mit eget univers på Instagram, hvor jeg har profilen @labdecordk.
Jeg har designet fire kollektioner af 40 forskellige crepepapirblomster for Studio About. På nuværende tidspunkt sælges blomsterne i både indland og udland. Udover det designer jeg papirsblomster, som jeg sælger i udvalgte butikker.
I september 2023 udkommer min første bog “Papirblomster & vaser” hos forlaget Muusmann.
I bogen får du opskrifter på 23 flotte crepepapirblomster med gennemgang af redskaber og metoder, udførlige vejledninger og forklarende billeder får du præcise anvisninger på, hvordan du selv skaber dem.
I tillæg har jeg besøgt 10 kvindelige danske samtidskunstnere og kunsthåndværkere, som hver især har bidraget med en unik vase til bogen samt en personlig fortælling om deres kreative virke. Til hver vase har jeg sammensat en unik buket ud af bogens papirblomster til inspiration.
Bogen kan bestiles lige her: https://muusmann-forlag.dk/papirblomster-og-vaser/
Jeg bestræber mig på at besvare alle kommentarer, men skulle der var en, som jeg har overset, kan man altid kontakte mig pr. mail: myhouseins@gmail.com.
Fotoet af mig er taget af Winnie Methmann.