Papirblomster i produktion!

Jeg har en stor nyhed, som jeg gerne vil dele her på bloggen. Jeg blev for nogle måneder siden tilbudt et spændende samarbejde med de søde mennesker bag Studio About (tidligere About Form and Function).

De ønskede at sætte et par af mine papirblomster i produktion, som skal indgå i deres sortiment sammen med deres andre smukke designs. Mine papirblomster passer nemlig så fint til flere af Studio Abouts produkter.
Faktisk startede det hele med at Soffy (den ene halvdel af Studio About) har lånt nogle af mine papirblomster til deres produktudstillinger i Paustian i Århus og Illum i København. Papirblomster passer nemlig super godt til deres udstillinger, da de ikke kræver udskiftning, vand eller nogen form for pleje – men selvfølgelig også fordi blomsterne passede i tråd med deres design.

Herover er nogle inspirationsbilleder af de papirblomster, som er blevet udgangspunktet for de papirblomster, som Soffy, Mikkel og jeg har fået lavet prototyper af og derefter sat i produktion.
I næste indlæg glæder jeg mig så meget til at vise jer resultatet for vores samarbejde.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.