Papirblomster i små og store formater

Jeg troede egentlig at jeg var helt færdig med at lave papirblomster, men så kom jeg endnu engang til at bestille noget nyt crepe papir… og så måtte jeg igang igen 😉 Jeg havde jo også nogle papirblomster på min to-do-liste, som jeg gerne ville prøve at lave.

Det var især blomsterne på en rigtig magnolia gren samt et stort blomsterhovede, som jeg gerne vil prøve kræfter med.
Magnoliablomsterne er lavet udfra denne DIY. Generelt er der utrolig mange DIY på Lia Griffiths side, som er enkelte at gå til også selvom man ikke tidligere har prøvet at lave papirblomster.
Jeg har også samlet en del DIYs samt inspiration til nogle virkelig smukke papirblomster på min Pinterest, se mit board lige her.

De to store blomsterhoveder, har jeg lavet uden en DIY, men med inspiration fra en af de dygtigste til at kreere papirblomster, Tiffanie Turner. Hvis du ikke allerede kender hende, så vil jeg anbefale hendes instagram, som er fyldt med de smukkeste papirblomster. Hun har også lige udgivet en bog, “The Fine Art of Paper Flowers“, om emnet, som jeg bliver nød til at eje!
Jeg vil lige advare om, at der virkelig skal bruges meget papir til de store blomster, hvis man vælger at lave en midte som min. Mit resultat er jo slet ikke i samme liga, som Tiffanie Turners blomster, men da de er mine første af slagsen, så er jeg tilfreds med resultatet.

De lilla blomster har jeg lavet udfra min fantasi, udelukkende fordi jeg er helt vild med den smukke lilla nuance.
Generelt behøver man jo heller ikke følge en DIY for at lave papirblomster. De blomster som jeg har været mest tilfreds med, har jeg lavet med inspiration fra billederne på mit Pinterest board.

Rigtig god weekend herfra.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.