Retro lampe i køkkenet

DSCF5386
Vi har fået en ny messing retro lampe op i køkkenet, som minder meget om Bumling lampen fra 70’erne. Jeg ved endnu ikke om det bare bliver kortvarigt, at den hænger her, da jeg faktisk har bestilt to andre lamper, men det må vi finde ud af til den tid.

Det store billede er lavet af Matilde Friese og jeg er simplethen så vild med det. Jeg forelskede mig fuldstændig i Matilde Frieses billeder, da jeg så dem hos butikken Værkstedet instagram profil @vaerkstedet_dk.
Desværre har Post Danmark ikke været alt for god ved billedet, så det har fået hak hele vejen ned igennem billedet, men på afstand kan man heldigvis næsten ikke se det.
Jeg laver et blogindlæg om dygtige Matilde Friese indenfor den nærmeste fremtid, når jeg får taget bedre billeder af mit billede.

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.