Smukke ting i hverdagen

DSCF0922 DSCF0931 DSCF0932 DSCF0935 DSCF0937

 

Jeg har selv dyrket mine egne franske anemoner og det er en nydelse, hver gang der kommer en ny frem ude i haven. De er alle meget forskellige og det er faktisk først nu, at de ligner franske anemoner.
Vasen har nogle af jer nok allerede set på Instagram, det er en vase, som jeg har købt i en antikvitetsforretning. Den talte til mig med det samme med formen, farverne og glasuren – desværre er der ingen signatur under, gad ellers godt kende keramikeren bag.

Min mand havde forbudt mig at købe flere søpindsvin for vi har alt for mange uroer hængende 😉 Men jeg hygger mig bare så meget med at lave dem og nu når jeg er liggende minimum 5 timer om dagen pga. antibiotikakuren, så er det dejligt at have noget at lave. Desuden kunne jeg slet ikke modstå de skønne pastelfarvede søpindsvin!

7 Comments

 • Reply July 3, 2014

  Tine Nielsen

  Smukt med smukt på 🙂 Jeg håber, at der bliver tid til at skille dig af med nogle søpindsvin, så jeg også kan få en uro op at hænge…

  • Reply July 4, 2014

   labdecor

   Tak! Det må jeg 😉 god weekend

 • Reply July 3, 2014

  Marie-Louise

  Super fin vase.. har også en svaghed for glaseret keramik, og især i de blålige nuancer:) Hvor køber du søpindsvinene henne? Tror også, at jeg vil prøve at lave de fine ophæng.

  • Reply July 4, 2014

   labdecor

   Det er en dejlig svaghed at have 😉 jeg har ikke så meget grønt, så dejligt at få en som ikke ligner de andre.
   Jeg finder søpindsvinene på auktioner på Ebay eller hos etsy, det er lidt omstændigt, men hyggeligt. Du må igang 🙂 god weekend

 • Reply July 4, 2014

  Dianna

  Hvor er de bare smukke! har du forspildt dem, eller er de bare sået?
  Håber behandlingen hjælper dig!

  • Reply July 4, 2014

   labdecor

   Tak – jeg er også ret stol over dem 😉 jeg har købt nogle små frø/knolde som jeg har passet og plejet i 10 uger og derefter har jeg plantet dem ud i haven og 3 uger efter kom den først blomst.
   Behandlingen har desværre ikke haft virkning endnu, måske forværret set lidt pga 4 lange ture til Odense for at få laserbehandling. Jeg er dog stadig positiv og håber det bedste. God weekend

 • Reply July 5, 2014

  Mie Christensen

  Smukke franske anemoner, de er mine yndlingsblomster, og jeg er så heldig at have arvet et stel, med netop franske anemoner på.
  Hvis du får for mange ophæng, så vil jeg MEGET gerne købe et.
  Mvh Mie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.