Uro med søpindsvin

DSCF9289 DSCF9291 DSCF9295

Jeg har haft to smukke søpindsvin liggende, som jeg godt har ville bruge i indretningen, pga. de smukke farver og former. Jeg har været lidt ideforladt, indtil jeg så Frederikke Aagaards smukke mobiler hos Stilleben og Shop Dora.
Med inspiration fra hendes smukke mobiler har jeg sat mine søpindsvin sammen med glasperler og marmorperler på en skindsnor.

5 Comments

 • Reply April 18, 2014

  Tina Maria Kristensen

  Hvor er den smuk!! Super flot med det enkle look 😉

  • Reply April 24, 2014

   labdecor

   Tusind tak 🙂 Jeg var også heldig at de søpindsvin jeg fandt havde så smukke farver. God dag.

 • Reply May 8, 2014

  Sanne Pedersen

  Er så forelsket I din fine uro. Så skrøbelig og smuk på samme tid(-:

  • Reply May 10, 2014

   labdecor

   Tusind tak Sanne, jeg er også glad for den – især fordi det er Isabella, som har fundet det mindste søpindsvin og fordi perlerne i uroen stammer fra en halskæde fra min farmor 🙂

 • Reply November 1, 2018

  Polterabend | Labdecor

  […] designmarkeder. Pernille havde forelsket sig i nogle søpindsvin uroer, som jeg havde lavet på dette blogindlæg og dette indlæg og ville derfor hører om jeg evt. vil bytte med en hæklet/hakket pude. Jeg […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.