Formland 2020

I fredags var jeg med Helene til forårets version af Formland og jeg har (som altid) taget alt for mange billedet, hvilket man tydeligvis kan se herover.

Til Formland er der altid nogle faste områder på messen, som jeg skal omkring, bl.a. Selected by, Trendzonen, Speak Up og One.

Selected by er et område på messen, hvor Bolig Magasinet, i samarbejde med Formland, har skabt deres eget kreative miljø. Det var virkelig fint stylet i lyse farver – lige hvad man trænger til ovenpå alle de grå vinterdage.

Studie FLY+HELSTED med duoen Mille Fly og Sofie Helsted havde som altid stylet en Trendzone, som denne gang hed “The Art of Living” og som altid var den meget inspirerende.
The Art of Living tog udgangspunkt i; kunsten at være menneske og en abstraktion over hjemmet i tre akter, hvor væredygtighed og bæredygtighed er to sider af samme sag. Trendzonens tre scenarier bærer titlerne A Sense of Your Inner Self med fokus på balance og velvære, A Feeling of Soft Seduction hvor det personlige udtryk sætter rammerne og A Touch of Togetherness der har fællesskabet som nerve.

Noget af det vigtigste på messe er området Speak Up, hvor der altid er sørget for relevante foredrag. Vi hørte to foredrag denne gang, et om instagram og et om trends i 2020 – begge var virkelig gode.

Vi var selvfølgelig forbi mange forskellige stande og herover har jeg billeder af dem, som var favoritterne.

Jeg var/er simpelthen så stolt over, at søde Mia fra Relove and Roses havde valgt at udsmykke sin stand med en håndfuld af mine papirsblomster. Farverne på blomsterne passede også perfekt til alle de skønne farvestrålende styles fra Relove and Roses.

Marie Graff, som står bag det danske brand Kodanska viste denne gang en lille kollektion af smukke mundblæste glasvaser. Jeg måtte også denne gang beundre hendes glas wallpieces, som jeg stadig drømmer om.

Bag DIY brandet Kit Company er Marie Ravn Langballe. Marie er også hendes, som startede interiør butikken Studio Rov på Nørrebro, som jeg besøgte tilbage i august 2015 – se evt. indlæg om besøget her.
Kit Company sammensætter DIY kits der indeholder grundige vejledninger samt den mængde materialer, som man skal bruge og der er virkelig mange gode! Alle kits er sammensat af Marie, som altid har haft en virkelig fin sans for æstetik og trends. Helene købte væve kittet hjem til 1x1Textil, så hvis man vil prøve kræfter med vævning, så kan jeg anbefale at man kigger forbi butikken om en måneds tid. Det kommer i farven som vist på billedet samt en anden farve.

Papercollective og deres børnemærke Mado havde også nogle fine nyheder – jeg er så vild med stilen hos Mado, hvor man nu ikke kun kan købe plakater, men også porcelæn, spil, kort mm. – Jeg er selvfølgelig særligt begejstret for plakaten med gravhunden, da jeg jo selv har haft gravhunde.

En anden som vise smukke billeder (og en fantastisk smuk lilla vase med blå dekoration!!) var Mathilde Vesterskov. Hun havde dekoreret sin stand med hendes originale værker og jeg forelskede mig med det samme i farvevalgene samt figurerne, som hun tegner i en streg.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.