Alt for ustruktureret

Karin Blach Nielsen
Hverdagen er for mig er alt for ustruktureret og inde i mit hoved planlægger jeg ofte alt for meget både i forhold til tiden, men så sandelig også i forhold til min smerter. Der er så mange spændende DIY, indretningsideer, blogs, magasiner, mennesker, bøger osv. som jeg gerne vil nå at læse/gøre/møde, men jeg når kun en brøkdel af det. Selvfølgelig sætter mine smerter en naturlig begrænsning på det meste. Jeg trodser dog alt for ofte min krop, i et naivt håb om, at mine smerter blot er noget, som foregår inde i mit hovede eller som jeg har kontrollen over. Smerterne der kommer efterfølgende giver mig den værste følelse af afmagt og følelsen af, at jeg ikke selv kan bestemme over mit liv eller min krop. Naturligvis gør det mig meget ked af det og til tider meget misundelig på andre mennsker. Jeg føler, som jeg har skrevet tidligere, at livet går forbi mig, at jeg står tilbage og kigger på alle andre, som udvikler sig personligt og professionelt, som lever livet. Det er dog ikke kun min krop, der ødelægger min struktur, det er også min manglende planlægning. Jeg har gang i alt for mange ting på en gang uden at færdiggøre nogle af dem og det har virkelig en negativ virkning på mig – for jeg er et ordens menneske.

Nu har jeg besluttet, at det skal være slut, jeg vil begynde at prioritere, hvad jeg vil og strukturere min dag bedre, for så må jeg uundgåeligt nå mere af det jeg gerne vil. Jeg tror også, at jeg vil blive gladere for mit liv og forhåbentlig give det mere mening, selvom jeg er syg. Her er nogle af de mål, som jeg gerne vil:

1. skrive minimum 3 blogindlæg om ugen
2. gennemføre 2 DIY fra min pinterest om måneden
3. meditere 1 gang om dagen
4. passe mine planter
5. huske at tage de hvil, som min krop har brug for
6. færdiggøre igangværende projekter før jeg går i gang med nye
7. sætte tid af til at tjekke sociale medier og overholde den fastsatte tid
8. være i nuet med børnene

Desuden vil jeg få ryddet op i mine ting, som flere af jer måske har bemærket, så har jeg sat en del ting til salg på min instagramprofil. Jeg er en samler og jeg har samlet alt for meget sammen, som jeg slet ikke har brug for. Desuden har jeg gemt en masse, som jeg bare gemmer for at gemme og fordi jeg ikke kan lide at smide ud. Jeg tror, at processen med at smide ud og ordne fortiden, vil give mig et klare billede af, hvem jeg er nu og hvilke værdier jeg har nu.

Hvad gør I andre for at strukturere jeres hverdag og/eller nå jeres mål?

3 Comments

 • Reply April 15, 2015

  Maria

  I dag vil jeg huske at sige til dig, at din blog er inspirerende, med flotte billeder og et tilsyneladende flot hjem med skønne planter. Hvis du på et tidspunkt holder et officielt kursus i vævning melder jeg mig til. Ellers har jeg ingen større planer i dag

  • Reply April 16, 2015

   labdecor

   Kære Maria tusind tak skal du have, det betyder rigtig meget for mig. Jeg skal nok melde ud, hvis jeg engang kommer til at afholder kursuser i vævning, men jeg skal nok lære alle de rigtige teknikker først 😉 God dag til dig.

 • Reply April 17, 2015

  Marie

  Puha du ramte lige plet der… Jeg kender desværre den følelse du har, det er også det jeg kæmper med dagligt. Jeg har heller ikke fundet den gyldne vej endnu, måske fordi jeg stadig ikke vil erkende jeg har smerter ? Og bare vil kunne det hele som alle andre…
  Tak for at sætte ord på hvad jeg ikke har kunnet formulere, og gode ideer med mere struktur det vil jeg også prøve at gøre brug af

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.