Blomster og genbrug

ValmueKarin Blach NielsenFlowersCoralcandle byMilleFransk AnemoneMarokk fliseKaffefilterholder
Overfor Storms børnehave er der en lille forhave til en virksomhed, som ingen tilsyneladende passer, så da jeg så de smukkeste store røde valmuer kunne jeg ikke dy mig for at plukke tre. Jeg vil se om jeg kan tørre frøene, så jeg kan så dem i haven til næste år.

Forrige år gemte jeg frø fra så mange forskellige valmuer, som jeg overhovedet kunne komme i nærheden af og dem har jeg i år sået i haven. Nu håber jeg bare, at de kommer frem, men jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig har “grønne fingre”, når det gælder min have – så jeg krydser fingre for, at det lykkes, så vores have med tiden er fyldt med valmuer.
Valmuerne passede perfekt i min lyserøde vase fra Karin Blach Nielsen og jeg blev nød til at tage billeder af de smukke blomster.

Den store lilla og grønne buket i min nye vase, som der er flere billeder af her, er fra en kær veninde og mand. De sendte buketten, fordi vi i sidste weekend endnu engang måtte forbi hospitalet af flere omgange, denne gang var det dog min mand. Heldigvis fik vi “blot” en ubehagelige påmindelse om, hvor skrøbeligt alt er.
Vores venner og familie betyder så meget for os og hvor gang jeg kigger på buketten glædes jeg over, at vi ikke er alene, at vi har mennesker omkring os som tænker på os og som er der for os, når vi har allermest brug for det.
Den hvide vase med de blå og hvide vintergæk lignende blomster med den lilla franske anemone i, købte jeg på vej hjem fra hospitalet efter det endelig gik fremad.

Den smukke gren i køkkenet med de lyserøde og grønne blade er fra en kamæleon plante eller busk, som en af mine veninder har i hendes have. Jeg vil prøve at presse nogle enkelte af bladene og bruge dem i min ramme fra Moebe, jeg ved bare ikke om de beholder farven, når de tørre.

Kaffefilterholden fra Knabstrup kunne jeg ikke stå for, den minder mig om min barndom, nu mangler jeg blot at finde et sted den kan hænge. Det er lidt ærgerligt, at den er gået i stykker ved hullet til skruen, men den var billig, så det er okay.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.