Designnyheder 2015

Jeg har samlet nogle af de designnyheder fra 2015, som jeg er mest begejstret for herunder.

 

5d9bd784bfd234610bf8ba15e7ad6a4e_L
Tapet kollektionen “Botanic Garden” designet af den danske tekstildesigner Helene Blanche med skøn inspiration af en tur i Botanisk Have med fokus på et håndmalet udseende lavet af akvarel og blæk. Kollektionen fås i syv forskellige tapetdesigns.
Billedet er stylet af dygtige Nathalie Schwer og fotograferet af Anders Schønneman.


Creativ Boards
Tina Ratzer har designet gulvtæppet Varjo for Muuto i 100% New Zealand uld. Tæppets udtryk er skabt ved at sammensætte flere lag og dimensioner, deraf navnet Varjo, som er finsk for skygge, hvilket henviser til skyggerne mellem lagene i gulvtæppet.

 

AND
Den organiske lampe Light Forest er designet af Ontwerpduo for &tradition. Lampen kan kravle ind alle steder, over bjælker, om hjørner, på tværs af vægge og lofter, som andre lamper ikke kan nå.

thumb_2371937_2000x2000
Vaserne True Color er designet af Lex Pott for &tradition og er resultatet af en forskningsprojekt på metaller og de sande farver, som metallerne danner udfra nøjagtige opskrifter.

KrisitnaDamStudio_interior
Reflecting Mirror fra Kristina Dam Studio er nok mere et kunstobjekt end et spejl. Spejler er lavet af antik og kobber spejl og det kan vendes fra den ene side til den anden.

 

superstar_silver_miljoe_001
Reflections er håndlavet spejldekorationer designet af Hugau & Larsson. Spejldekorationerne findes i mange geometriske former og i sølv, messing og kobber.

 

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.