Engen & Engen

Engen og EngenLabDecorDK0601151Engen & EngenEngen og EngenEngen og EngenMessing lanterneLabDecorEngen & EngenEngen & EngenMessing lanterneMessing lanterneMessing lanterneStillebenMessing lanterneMessing lanterne
Engen & Engen er en forholdsvis ny design og interiørvirksomhed, som søskene Eline Engen og Martin Engen står bag. Firmaet er opstået ud fra deres fælles passion for interiør og smukt håndværk. Alle produkterne bliver håndlavet i tæt samarbejde med kvalificerede folk og materialerne der bliver brugt, er udelukkende materialer, som ældes med ynde.
Man fornemmer tydeligt Eline og Martins passion, når man klikker ind på deres hjemmesideinstagram profil, Pinterest eller facebook.
Jeg synes især det er spændende at følge Eline Engen på mediet Pinterest for at se, hvad der inspirere hende og for selv blive inspireret i forhold til min egen indretning.

Det første man bemærker på Engen & Engens hjemmeside er de smukke livsstils fotos, hvor stylingen er helt i top. Jeg nyder, at se hvor professionelt, det hele ser ud og flere af deres enkelte designs passer ind flere hjemme hos mig.
Der er sket en del med min stil over det sidste års tid, jeg er blevet “voksen”! Min stil er blevet mere afdæmpet og frem for alt vil jeg kun se på gennemført design i ordentlig kvalitet. Desuden er det vigtig for mit, at mit hjem er personligt og passer til mig og min families liv. Derfor elsker jeg produkter, som jeg kan style efter mit hjem og her passer de stilrene produkter fra Engen og Engen perfekt ind. Især den rustikke lanterne i messing, fordi den giver mig uendelige stylings muligheder bl.a. med planter, keramik, lys eller sten, som jeg har forsøgt at gengive på billederne herover.

Et andet produkt, som man ikke kan undgå at bemærke hos Engen & Engen er deres skønne pudesortiment. Jeg forelskede mig hovedkulds i de ensfarvede puderne i afdæmpede farver. Min forelskelse blev heller ikke mindre, da jeg så dem i de forskellige farver i Louise/Mortilmernees sofa på instagram.
Tidligere har jeg altid valgt nogle lidt markante puder med stærke farver eller dominererne motiv, men lige nu trænger stuen bare til et mere roligt udtryk.

Man fornemmer med det samme, at puderne fra Engen & Engen er i høj kvalitet. Finishen er flot, stoffet er en blanding af hør og bomuld, som giver puderne det skønneste udtryk og så ligger de på det helt rigtige måde i sofaen. Jeg blev fristet af pudebetrækket i indigo, selvom de fandtes i flere andre farver. Den afdæmpede indigo passede også perfekt på min daybed i stuen med palmeprintet sammen med mit nye vævede plaid i samme farvenuancer.

Eline og Martin har valgt at sponsorere en giveaway til en af jer, så hold øje med min instagramprofil.

 

6 Comments

 • Reply June 2, 2015

  Caja

  Hvor har du fundet kobbervandkanden? 🙂

  • Reply June 5, 2015

   labdecor

   Det er et nyt loppefund – de har bare den fineste form, desværre har jeg lige fundet ud af, at den er utæt øv.

 • Reply June 2, 2015

  Annette Aarre Dalsgaard

  Flotte billeder du har lavet!
  Puderne er fine, men det er tæppet, der løber med min opmærksomhed 😛 Hvor er det fra?

  • Reply June 5, 2015

   labdecor

   Tusind tak skal du have! Tæppet er et nyt loppefund, desværre uden mærke, men damen der solgte mig det mente at det var fra Filippinerne.

 • Reply June 5, 2015

  Mette

  Hej Kristina

  Tak for en fed blog – det er inspirerende at følge dig…

  Hvor er den fine stjerne med lys i fra? Leder efter NETOP sådan én :o)

  Kærlig hilsen
  Mette

  • Reply June 8, 2015

   labdecor

   Hej Mette – tusind tak det er jeg super glad for at høre 🙂 Stjernen stammer fra en Vero Moda, hvor den blev brugt i udstillingen og efterfølgende solgt. Det er ved at være lang tid siden, men man kan nogle gange finde dem på DBA, IG eller trendsales, så det er bare med at holde øje, så skal den nok dukke på. Den er lavet i to størrelser, jeg tror min er den lille.
   Håber at du finder en.
   Kh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.