Flangstang & Edition!

Edition teamer op med Flagsstang Markeder og Vestergadefest den 7 juni 2014 fra kl. 12-18 til et udendørs kunst og designmarked.
Kender du ikke allerede Edition, så er det et kunst og designmarked er et marked i Aarhus C, hvor innovativt design og lækkerier til væggen mødes i en kreativ atmosfære.
Markedet er et sted hvor upcoming designere og kunstnere sælge ud af illustrationer, grafiske prints, smykker, kunsthåndværk, design, bolig interiør og meget mere.

EDITION handler om at give Aarhus et sted, hvor dygtige og nystartede kunstnere, designere, grafikere og illustratorer kan mødes direkte med kunderne og i dette møde skabe en oplevelse, der går begge veje.

”Publikum får en unik historie og oplevelse med de nyindkøbte værker samtidig med, at den udøvende deltager får direkte feedback, netværk og omsætning fra salget til at forsætte og udvikle sin forretning. EDITION handler om at gøre det, vi hver især er bedst til og sammen skabe noget stort – uanset om man blot kommer for at kigge, køber lækre sager til boligen eller står bag standen og håber på et godt salg”, Anja Vind, arrangør og blogger.

Du kan finde information om standleje, tidligere afholdte markeder, facebooknyhedsbrev og så videre på bloggens EDITION side lige HER

Idéen om dette EDITION bliver en blanding af marked, værksteds feel og en oplevelse. Derfor opfordres deltagerene til at medbringe værktøj, materialer, prototyper, redskaber og produkter de kan arbejde på under markedet og derved give publikum et indblik i processen bag skabelsen.

Det er NU man kan søge om en stand, så hvis du er en illustratorer/kunstnere eller arbejder med keramik, træ, metal osv osv… så se mere lige her.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.