Glædelig jul

Glædelig jul til alle jer som læser med her på bloggen og/eller på instagram 🙂 Jeg har samlet lidt af mine julebilleder herover – vi har haft meget travlt med ombygingen af køkkenet, så jeg har desværre ikke nået at julepynte helt så meget som jeg plejer.
Glæder mig til at vises jer billeder af vores køkken, som forhåbentligt bliver færdig i starten af januar.

2 Comments

 • Reply December 24, 2019

  Tina

  Tak for så smuk inspiration i dine mange gode billeder 🙂
  Glæder mig til at se jers køkken og følge med her på din dejlige blog i 2020 🙂
  Tak for i år og en rigtig glædelig jul og et godt nytår 🙂

  • Reply December 30, 2019

   labdecor

   Tusind tak 🙂 Rigtig godt nytår til dig også!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.