Hverdagen pt.

Gurli Elbækgaard Vintage letters Gyngestol liggestolenKitchen decorFliserGlas vaseKähler designLivingroomKeis & Fiedler
Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg har lavet et personligt indlæg, men jeg har ikke haft lysten, hvis jeg nu havde det bedre, så havde lysten måske været der, men som teksten antyder, så har jeg det slet ikke bedre snarer tværtimod. Jeg savner mit “gamle liv” mere end noget andet og mine smerter er stadig altoverskyggende. Jeg gruer for fremtiden, hvor er jeg om et år? er der et sted, hvor jeg høre til?, hvor jeg kan bidrage med noget?

Jeg har nydt at kunne “flygte” ind i min lille verden af keramik, loppefund og inspirerende mennesker her på bloggen. Men nu synes jeg alligevel, at min blog igen mangler personlighed lidt mere af mig og hvad der foregår i min hverdag. Det er jo det jeg selv holder mest af på andre blogs.

Jeg er blevet henvist til nogle nye steder og mennesker, som muligvis kan komme lidt nærmere, hvad jeg fejler, hvorfor jeg har så ondt og hvorfor jeg skal prioritere alt i min hverdag, for at undgår de værste anfald.
Jeg forsøger at leve efter principperne i mindfullness, men når jeg primært ikke har lyst til at være i nuet og hellere vil leve i fortiden eller hele tiden bekymre mig om fremtiden, så harmonere det ikke så godt.
Jeg kan bare ikke acceptere “nu’et” og smerten, ihvertfald ikke før jeg er undersøgt ordentligt af kompetente mennesker. Jeg vil simpelthen ikke bare acceptere min tilstand før jeg af afsøgt alle muligheder!
I næste uge skal jeg til to undersøgelser og så håber jeg, at det kan give mig bare lidt vished om hvad jeg fejler, så jeg kan komme videre – komme ud af dette tomrum af smerte.

Jeg bruger stadig meget tid på at shoppe genbrugsfund, jeg elsker det og kan helt glemme hvor jeg er (og hvor ondt jeg har), når jeg bliver opslugt af “jagten”. Jeg har taget billeder af nogle af mine sidste nye fund herover: små metalbogstaver, ældre fliser i smukke blå mønstre til stilleben eller tapas, lille finurlig træmand, vintage Kähler kaffekopper, mini vase fra Bettina Schoris – perfekt til små blomster fra børnene, grøn keramik kande og lyseblå krus fra Bornholm Keramik.

Keramik figuren på sidste billede er en “vækst” fra Keis & Fiedler, som jeg forelskede mig i til Butik nr. 4 sommermarked, som jeg deltog i for nogle weekender siden. Jeg er nemlig så træt af at spilde mit liv herhjemme, så som noget nyt er jeg faktisk begyndt at komme mere ud af huset. Det koster mig selvfølgelig alt for mange ekstra smerter og i værste fald dage i senge, men jeg bliver bare nød til at komme ud i verden – jeg savner det så meget.

I dag er desværre en af de dage, hvor jeg har så ondt, at jeg kun kan være liggende. Det eneste gode, ved at have så ondt er, at mine smerter er så slemme, at jeg ikke har lyst til anden end at være liggende her på sofaen med varmepuden. Håber det er bedre i morgen.

Tak fordi du læste med!

8 Comments

 • Reply June 18, 2015

  Malene

  Du har heldigvis nogle smukke rammer at være i, når smerterne tvinger dig på langs. Jeg håber, du snart finder svar og får den hjælp, du behøver.
  Smuk kurvestol du har fundet. Den bringer sommerlænglsen helt i top.

  • Reply June 19, 2015

   labdecor

   Tusind tak Malene. Jeg er så glad for min kurvestol og så sidder man fantastisk i den 🙂

 • Reply June 18, 2015

  maria

  Godt du ikke giver op.

  • Reply June 19, 2015

   labdecor

   Tak! Heldigvis har jeg mine børn, som tvinger mig til at kæmpe, selvom det nogle gange er hårdt. Det er så forfærdeligt at have så ondt, når det eneste man ønsker er at leve.

 • Reply June 18, 2015

  Mette

  Kære Kristina

  Det må være så forfærdeligt at være dig, og alligevel orker du at glæde os, der læser med her både med personlighed og smukke smukke billeder fra jeres hjem, TAK.

  Jeg håber virkelig, du får afklaring på dine smerter og at fremtiden ser lys ud.

  Alle mine bedste ønsker til dig

  Mette

  • Reply June 19, 2015

   labdecor

   Kære Mette tusind tak for din kommentar. Det er så fantastisk for mig at jeg har min blog og instagramprofil, det giver min hverdag så meget mening og alle jer, som jeg følger, som følger mig og som jeg skriver med gør det hele så meget bedre.
   Jeg håber at jeg er klogere efter næste uge. Endnu engang tak og rigtig god weekend

 • Reply June 18, 2015

  Pernille

  Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og vil gøre alt for dig ❤️

  • Reply June 19, 2015

   labdecor

   Jeg elsker også dig! Dig og resten af familien har været den bedste støtte hele vejen af hele mit hjerte tak 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.