Inspirations væg

DSCF2450DSCF2502DSCF2486DSCF2471 DSCF2520 DSCF2517DSCF2505DSCF2506DSCF2510

 

Jeg har længe manglet en inspirations væg til mine vægtæpper både for at tage billeder af dem uden savsmuldstapet (som vi desværre har i nærmest hele huset), men også for at få inspiration til nye vægtæpper. Desuden var mit kontor ovenpå i meget dårlig stand og i mangel på overskud/idéer brugte vi rummet til opbevaring, selvom rummet havde godt potentiale. Nu fik vi os endelig “taget” sammen til at gøre det brugbart. Den ene rå væg er bibeholdt, da jeg synes den er ret dekoration på væggen pynter den skønne marmor plakaten fra Selma Lamai. Skrivebordet har jeg arvet/fået fra mine svigerforældre, uroen over er en fra Artecnica, som jeg har opgraderet med to af mine egne diamanter med neon splash.

Endevæggen med vinduet er blevet lyserød for at give den rå væg en feminin kontrast, jeg ved ikke om den skal blive sådan endnu elsker bare lyserød.
Den anden endevæg er blevet grå med lyseblå streger for at give den et anderledes udtryk, desuden er der sat en enkelt bane (en rest) af tapetet Gryning fra Sandberg and Friends. Væggen er super fin til mine vægtæpper, jeg har købt et af disse smukke guld søm fra House Doctor til at hænge tæpperne på – jeg skal have fat i nogle flere, da de er ret smukke.

De runde vægtæpper ved jeg ikke helt hvad skal, måske skal de blot hænge, som de gør. Jeg overvejer også om jeg skal hækle to og to sammen til kugler? Kom endelig med forslag, hvis du har en god idé 🙂
De tre nye vægtæpper lavede jeg færdige i weekenden, jeg synes faktisk at de klæder hinanden på væggen.

6 Comments

 • Reply September 23, 2014

  Cecilie Schrøder

  Hej Kristina. Jeg har lige et par spørgsmål til dig, som jeg håber du kan hjælpe mig med!
  For det første vil jeg meget gerne høre, hvad den grønne plante hedder du har stående på taburetten – min “blomsterpusher” har brug for et navn, for at kunne bestille den hjem 🙂 Derudover overvejer jeg at kaste mig ud i “projekt vævning”, men har aldrig prøvet det før, og kan ikke helt gennemskue, hvor stor en mundfuld det er – hvad synes du? Især efter jeg lige har set en vævemaskine i genbrugsen til 40 kr., som jeg så overvejer at investere i 😉 Bedste hilsner Cecilie

  • Reply September 25, 2014

   labdecor

   Hej Cecilie
   Den grønne plante på taburetten hedder monstera, men den anden ved jeg desværre ikke hvad hedder. Jeg synes du skal købe væven og prøve dig frem – det gjorde jeg og så har jeg lært tingene hen af vejen 🙂 jeg har en god DIY under min profil på pinterest (der er link i bunden af bloggen) den er super til at forklare og vise, hvordan man starter med at væve.
   God dag

   • Reply September 25, 2014

    Cecilie Schrøder

    Tak for hurtigt svar. Jeg krydser fingre for, at væven stadig er der – og så må jeg jo bare op på hesten og komme igang!
    God aften til dig 🙂

 • Reply September 24, 2014

  Tenna

  Lækkert det hele

  • Reply September 25, 2014

   labdecor

   Tusind tak tenna 🙂

 • […] men det blev bare for rodet i længden, selvom den grønne farve virkelig var smuk. Det kan ses her og her. Desværre tror jeg ikke, at jeg har et billede med den lyserøde […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.