Julen nærmer sig!

Julen rykker jo nærmere, derfor har jeg fotograferet og stylet de første julebilleder til 1+1 Textil & Design – hvor jeg netop er blevet ansat! Jeg har nemlig endelig fået bevilliget et fleksjob og samtidig været så heldig, at Helene gerne vil ansætte mig 🙂 Det er virkelig noget, som jeg har ønsket mig længe og har kæmpet hårdt for at opnå, så nu føles det nærmest uvirkeligt. Jeg er simpelthen så glad for, at Helene vil ansætte mig, for jeg nyder virkelig at arbejde for hende.
En af de arbejdsopgaver som jeg særligt sætter pris på, i mit arbejde hos 1+1 Textil & Design, er muligheden for at style og fotografere.
Herover er nogle billeder, som jeg har stylet og taget af et lille udvalg af 1+1 Textil & Designs julepynt – for Helene har altid et stort udvalg af ophæng og julepynt i butikken. Noget jeg også tidligere har skrevet om lige her, hvor man kan se butikken og noget af det skønne pynt.
Stof kræmmerhuset, den håndmalede julekugle og stofhjertet er fra Sidsel Edelbo. Keramik ophængene er lavet af Grit Jansen, som står bag Landskabt og de fineste papirvifter i håndtrykt papir fra Mona Thy/Thydesign.
Efter jeg har hentet lærkegrenene til billederne og pyntet dem med de forskellige ophæng, har jeg næsten lyst til at finde mit eget julepynt frem!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.