Kaffe, keramik og blomster

K

Jeg er simpelthen så inspireret af alle de dygtige mennesker, som findes bag mine favorit instagram- og pinterest profiler. Jeg har hovedet fyldt med idéer, som jeg vil prøve og med ting, som jeg gerne vil lave!
Desværre går det hele bare så langsomt herhjemme, fordi jeg er så begrænset af mit helbred… Jeg ligger fuldstændig “hyper” på sofaen med et hovede, der bare vil igang med det hele, men med en krop, der gør ondt og mest af alt bare vil sove. Nøj hvor er det irriterende. Oveni fik jeg lige en slem halsbetændelse, som jeg har svært ved at komme over på trods af, at jeg har været på en penicillin kur. Jeg vil lige tilføje, at jeg selvfølgelig er blevet tjekket negativ for Covid 19.

Måske er det derfor, at jeg har trøsteshoppet lidt… for det er bare så svært ikke at blive fristet, når man ser alle de fine ting, som Helene få hjem i butikken. Jeg er jo med til at lave butikkens nyhedsbrev, så jeg kan jo ikke undgå at blive fristet af alle de nye ting. Derfor er jeg blevet en del keramik rigere her på det sidste og jeg mener virkelig rigere, for jeg nyder mit keramik.
Jeg elsker at vælge en smuk keramik kop til morgens første kaffe, jeg nyder at dække bordet med det kunsthåndværk, stel dele og genbrugsguld, som jeg har samlet gennem årene. Jeg fylder helst flest mulig af mine vaser med friske blomster fra mine daglige gåture med Molly. Og så nyder jeg at lave nye stilleben på hylder og i vinduerne.

Keramikken, kunsten og det øvrige interiør i vores hjem inspirere mig også – og så får mig til at føle mig hjemme. Specielt fordi det, som jeg har stående fremme i vores hjem er noget, som har en særlig betydning for mig. Jeg har nemlig virkelig fået sorteret ud af mine ting. Det går langsomt, fordi min krop også skal kunne følge med uden, at den får det værre. Men selvfølgelig også fordi jeg er en samler – alt hvad jeg har købt eller fået gennem tiden har betydning for mig og ofte også en historie. Jeg har f.eks. en hammer fra Sverige, som jeg købte, fordi farven på træhåndtaget, sammenholdt med patinaen og hammerhovedet var for smukt til at ligge glemt i en gammel rusten værktøjskasse. For pokker Kristina! Eller en marmor servietholder med en særlig smuk form, som jeg fandt på en genbrugstur med en sød veninde, med alt for meget chokolade involveret.
Desuden gemmer jeg ting med skår, ting som er gået i stykker eller underlige objekter, som jeg har fundet på vores strandture i Danmark og på vores ferier. Ja jeg er sgu lidt skør!

Lige nu er det mit værksted i kælderen og Isabellas værelse, som jeg gerne vil fornye. For slet ikke at nævne badeværelset og vores entre… men det kræver noget mere planlægning og økonomi.
Værkstedet er jeg nærmest færdig med. Nu kan jeg endelig bruge det, fordi der ikke er så proppet med ting over det hele. Der er lige nogle enkelte ting, som skal videre til et nye hjem, bl.a. en del billeder og selvfølgelig keramik. Måske det kommer til salg via instagram på min story. Hvis jeg da kan tage afsted med tingene.

Isabella er blevet en rigtig præ-teenager og er derfor ved at vokse fra hendes legetøj (desværre). Hun vil derfor gerne have fornyet hendes værelse – og til min fortrydelse have det mindre lyserødt og lilla, WHAT!
Ej det er selvfølgelig helt i orden, det er jo hendes værelse 🙂 Vi har derfor flyttet rundt på hendes møbler og sorteret hendes ting. Nu mangler vi “bare” at fjerne hendes savsmuldstapet (jeg hader det skide bussemands-tapet), male loftet, væggene og gulvet. Desværre kan min krop ikke klare sådan en opgave lige nu, så vi må lave værelset med museskridt.

Det er ikke kun indretningsidéerne, som fylder i mit hovede. Jeg har også en del motiver, som jeg gerne vil have ud via min danellanål samt min væv. Heldigvis kan jeg sagtens ligge i sofaen og lave mine vægtæpper.
Desuden har jeg bestemt mig for at lære at strikke – for jeg drømmer om alt for mange af de smukke strikkede kreationer, som jeg ser på instagram. Men min tålmodighed skal lige være på plads først.

Jeg laver selvfølgelig også papirblomster, det er jo svært ikke at blive inspireret af naturens egne blomster lige nu. Det er jeg faktisk lige så vild med som vægtæpperne.
Min telefon er fyldt med billeder af blomster fra naturen, som jeg gerne vil forsøge at lave med crepepapir.
Selvom det ikke er så praktisk, så kan jeg faktisk også godt lave blomsterne fra sofaen, men hold op hvor det sviner.

Flere af jer har sikkert også fået en stor samling af tørrede blomster, derfor prøvede jeg denne DIY på en vægdekoration, som Mia fra @still_sunday og @susanoestdahl har lavet. Det er en hurtig og nem DIY, hvis du som mig har rigeligt med tørrede blomster samt et lille stykke hønsetråd. Jeg har lavet to, en i naturlige farver og en med lyserøde.
På nummer to billede kan man ane min søster @pernilleras vægdekoration med tørrede blomster, den synes jeg virkelig er blevet flot. Jeg har også taget nogle billeder af hendes hjem en dag, hvor jeg kigge forbi til kaffe og selvfølgelig for at beundre min nye niece Kamma. Min søster er lige så stor en samler, som mig og vi falder ofte for de samme ting. Derfor er hendes hjem et skattekammer af fine ting for sådan en som mig og så er hun virkelig dygtig til at style, så jeg kommer altid inspireret derfra.

Håber at min krop kan mere aktion i næste uge, så jeg kan få nogle af mine idéer ud af hovedet. Ellers må jeg jo bare gå i gang med strikkeprojektet!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.