Korridor design

DSCF3474DSCF3498DSCF3501DSCF3504

Første gang jeg blev opmærksom på Korridor Design var via Design Trade i efteråret 2013, tidligere har jeg set en del af deres produkter dog uden at vide det, da Korridor gennem de sidste ti år har været fast tilknyttet Bolia som designere.
De to grundlæggere Lærke Rune og Henrik Ilfeldt valgte sidste år selv at sælge deres egne produkter til nogle af de bedste interiørforretninger i Danmark og i udlandet.

De to grundlæggere mødte hinanden, mens de begge studerede arkitektur og deler samme passion for design med hver deres egen individuelle stil.
Jeg har faktisk været fan af deres produkter siden jeg så dem første gang, de er simpelthen så anderledes end alt andet og så har produkterne kant. Mit første køb var deres nøgleskab, som jeg har i vores stue til småting Storm ikke må få fat i 😉 Sidste jul købte jeg også deres flotte beton lysestage i hvid til Edition, den er stilren og fin. Lysestagen er også blevet lanceret som en høj beton lysestage i b.la. grøn, den er virkelig også fin.

Den blå sætterkasse herover på billederne er en prototype på en sætterkasse, som Henrik Ilfeldt har designet for Bolia, den er dog ikke produceret i den blå farve. Sætterkassen er genial til at udstille alt mit nips og så fungere den godt som grafisk kunst på væggen. Sætterkassen er et rigtig godt eksempel på Henriks sans for detaljer og stil. Et andet godt eksempel på hans stil er Pyramid boxes, som er opbevaringsbokse i træ med et låg af massivt birketræ, som er let genkendelig med deres karakteristiske pyramide udskæringer. Æskerne er geniale til at gemme alt ens rod væk! Jeg har to Pyramid boxes i ren træ i mit lille kontorhjørne i køkkenet og tre i pastelfarver til krearummet.

Korridor samarbejder også med andre designere, deriblandt dygtige Stine Leth, som jeg er kæmpe fan af. Ud af det samarbejde kom der denne skønne runde pude i flere farver, som lige siden har stået højt på min ønskeseddel.

Korridor har deres egen webshop, hvor man kan se og købe deres design.

2 Comments

 • Reply November 18, 2014

  Lene

  Så kan det næsten ikke blive finere. Hold op det ser godt ud og den fine blå farve. Elsker det wauuu. De æsker

  • Reply November 21, 2014

   labdecor

   Tak 🙂 jeg er virkelig også glad for det!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.