Labdecor i Boligcious Lookbook

7317 7323 7331 7352 7376 7422 7443 7445 7452 7535 7540 7545 7554

I maj måned havde jeg besøg af Sisse Langfeldt fra Images by Langfeldt og Malene Marie Møller fra Boligcious blog, de lavede en boligreportage til magasinet Boligcious Lookbook – du kan læse om besøget lige her.

Boligreportagen blev vist i Boligcious Lookbook #5 og vores stue var på forsiden af magasinet, du kan se magasinet lige her.

Ovenstående billeder er også fra den dag og de er alle taget af den dygtige og super søde fotograf Sisse Langfeldt/Images by Langfeldt.

Der er selvfølgelig sket en del herhjemme siden, jeg havde besøg af de to skønne damer, men jeg fik alligevel lyst til at vise billederne, da jeg synes at Sisse har været super godt til at “fange” mine yndlingssteder i huset.

6 Comments

 • Reply September 5, 2014

  Marina

  Hold da op!!!!!

  Det er omtrent den sejeste “hjemme hos” repotage jeg har set. Orker det ellers ikke så tit fordi jeg ofte synes det hele ligner hinanden. Det her er bare skønt og personligt også selvom du har mange af de ting som så mange andre har. Er særligt vild med den store vase/krukke på bordet.

  • Reply September 6, 2014

   labdecor

   Tak, hvor er du sød! 😀 den store vase/krukke har min Svigerfar lavet, han er keramiker, men desværre ikke længere aktiv… Jeg havde fået lov til at låne vasen i en periode, fordi jeg elsker den, men nu er den desværre hos mine svigerforældre igen uh hvor jeg savner den!

   • Reply September 6, 2014

    Marina

    Det er bare den flotteste krukke. Jeg spottede den lige med det samme på billederne og fik lidt åndenød (det kender du godt tænker jeg). Nu har jeg læst tilbage på din blog (både denne og den gamle) og har læst at det er din svigerfar, der er uddannet fra Kolding. Det kan man altså godt se. Det der er rigtigt kunsthåndværk!!!

    Jeg er iøvrigt meget berørt af din smerteshistorie og håber så meget for dig at du snart må få det meget bedre.

    • Reply September 9, 2014

     labdecor

     ja det er virkelig kunsthåndværk! Jeg er så betaget af hans keramik og metoderne bag hans forskellige designs – det er så spændende.

     Tak skal du have, jeg håber også snart at det går fremad snart, jeg føler at jeg har fået stjålet mit liv 🙁 jeg er så ked af at jeg intet kan og at jeg stort set er “fanget” i mit hjem.

     Kram

 • Reply September 11, 2014

  Bibi

  Hvor er de hvide rammer fra, som du har brugt til den flotte billedevæg ved siden af teaktræskommoden?

  • Reply September 12, 2014

   labdecor

   Hej, de er fra ikea og House Doctor 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.