Lyserød fødselsdag med islagkage

FødselsdagFødselsdagFødselsdagFødselsdagFødselsdagFødselsdagMin mand har lige haft fødselsdag og i den anledning fik jeg endelig muligheden for at tage min nye Hay bordløber i brug.

Det var et meget feminimt bord med lyserød dug, lyserøde glas for genbrugsen, lyserød lysestage fra By Mille, messing stage fra Georg Jensen suppleret op med keramik fra genbrugsen, whiskey glas fra Ikea og et mix af messing bestik fra House Doctor og genbrugsen.
Jeg bryder mig generelt ikke om buketter fra blomsterforretninger, de minder mig om begravelser og så er de næsten altid sammensat alt for gammeldags og uoriginalt. Jeg havde derfor valgt at bruge to forskellige slags blomster i små runde glasvaser for at få et let og sommerligt udtryk.

Islagkagen var super nem at lave og så smagte den godt! Jeg købte chokolade lagekagebunde og lavede hjemmelavet is ud fra denne opskrift, da min mand er vild med Oreo’s, så tilførte jeg Marabou med Oreo’s i isen.
Jeg lavede først isen og samlede derefter lagkagebundene med isene i en springform – husk at slutte af med is i toppen. Kagen kom derefter i fryseren i 5 timer. Inden den skulle serveres pyntede Isabella den med friske blåbær og små overskæg fra Tiger.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.