Min egen Omaggio vase

I sidste uge var jeg, sammen med 7 andre bloggere, inviteret til at prøve kræfter med glaseringen af min helt egen Omaggio vase hos Kähler&Friends.
Kähler&Friends har nemlig fået deres egen keramikovn samt et utal af glasurer og tilbyder nu “Mal-selv” hold, hver lørdag. Kurset forgår i deres historiske univers på M.P. Bruunsgade i Aarhus, hvor man får mulighed for at dekorere sin helt egen Omaggio vase. Billetterne koster 299 kr. inkl. Omaggio, som man har dekoreret – billetterne findes lige her.

Vi startede med at spise en skøn middag fra Kähler Spisesalon, hvorefter vi gik i gang med at dekorere de rå og meget hvide Omaggio vaser med kyndig vejledning af Lou og Birgit.
Det var virkelig grænseoverskridende at sætte det første penselstrøg, men herefter gik det fint.
Jeg havde gemt nogle billeder på min telefon af grafik og farvekombinationer, som jeg brugte jeg til at tage udgangspunkt i.
Vasen blev ikke helt, som jeg havde planlagt, for jeg havde lidt svært ved at stoppe med at male – jeg er jo en “more is more” person… så jeg er virkelig spændt på at se den efter, den har været i ovnen. Jeg håber på, at den måske bliver færdig i denne uge og jeg poster selvfølgelig et billede af den på min instagramprofil.
Vi sluttede aftenen med kage og kaffe fra Kähler Spisesalon mens vi beundrede hinandens vaser. Jeg er ret forelsket i Maris Kaas‘, Sidsels og Michelles vase.

Tak til Kähler&FriendsKähler Spisesalon og de andre bloggere for en skøn og inspirerende aften. Jeg håber snart, at jeg kan komme og dekorere endnu en vaser.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.