Normann Copenhagen Sprinkle

 

DSCF0579 DSCF0584 DSCF0593 DSCF0603 DSCF0621

Anne Lehmann har med inspirationen fra forskellige teksturer og pigmenter skabt den smukkeste tekstilserie Sprinkle for Normann Copenhagen. Jeg er stort fan!

Serien består af det skønneste sengetøj lavet af satinvævet bomuld i en blød og glat kvalitet (i fantastiske farver!) og et stort quiltet tæppe med stor anvendelighed (se bare billederne herover).

Det lækre quiltede tæpper har allerede været i brug flere gange herhjemme. Sjælden har jeg været så forelsket i et mønster og i farvekombinationerne. Sengetøjet står højt på min ønskeseddel.

Anne Lehmann fortæller selv om tæppet: ”Jeg ville gerne lave en quilt, der var behagelig for øjet, og som jeg ville have lyst til at have liggende fremme. Jeg er fascineret af den flygtige, flytbare karakter som fx sand, krymmel, perler og konfetti har. De mønstre og afgrænsninger, der skabes, når man strøer dem, virker på en gang faste og lette, som om vinden kunne komme hvert øjeblik og hvirvle det hele rundt i helt nye og uventede formationer.”

Det synes jeg, at hun har ramt helt perfekt. Generelt har jeg altid været fan af produkterne fra Normann Copenhagen, kvaliteten af deres produkter, design udtrykket og anvendeligheden er i top.

Det var egentlig meningen at jeg ville bruge Sprinkle Quilt til sengetæppe, men jeg kan simpelthen ikke “gemme det væk” oppe i soveværelset, når det er så skønt. Jeg bruger det i min gyngestol af rattan, i sofaen og på vores daybed. Jeg regner også med at tage det med til stranden til sommer.

 

Indlægget er sponsoreret

 

5 Comments

 • Reply June 12, 2014

  Lone

  De er så smukke de tæpper! Jeg har det på min ønskeseddel til min fødselsdag om det par uger – og hvis jeg ikke får det, så må jeg ud og investere selv;-)

  • Reply June 12, 2014

   labdecor

   Ja jeg forstår slet heller ikke hvordan jeg har kunnet leve uden 😉 ligger med det hele tiden! God aften

 • Reply August 8, 2014

  Julia

  Tak for inlægget – enorm smukke billeder af tæppet! Hvilke farvekombination er der på billeder? Jeg overvejer at købe én i mint til børneværelset, men har været lidt i tvivl, om denne farvekombinantion er for lys, for fersk, og ville gå i et med vores hvide vægge… Men jeg kan se, at du har valgt en lys farve (mint eller sand?), og den ser fantastisk ud i jeres interiør.

  • Reply August 9, 2014

   labdecor

   Hej Julia tusind tak 🙂 jeg var også i tvivl om jeg skulle vælge sand eller mint, men blev enig med mig selv om at sand passer til alt og jeg har ikke fortrudt. Den er ikke så fersk som den ser ud på billederne, men der er selvfølgelig mere “farve” på den mint. Tror uanset hvilken farve du vælger så bliver du glad for det – det er simpelthen så skønt og så kan det vaskes i maskinen 😉 god weekend

 • Reply August 9, 2014

  Julia

  Tusind tak for et hurtigt svar. Det har været en stor hjælp – jeg bestiller tæppet i dag (i mint 🙂 ). Rigtig god weekend, Julia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.