Nynne Rosenvinge med Kähler and Friends

DSCF4767LabDecorDK01081533

Kählers flagshipstoreKähler & Friends har i anledningen af deres 5 års fødselsdag fået dygtige Nynne Rosenvinge til at skabe to limited edition plakater, jeg skrev om Kähler & Friends fødselsdag lige her med billeder fra lanceringen.
Jeg har altid været vild med Nynnes stil og disse plakater er ingen undtagelse! Den lille A3 plakat har jeg sat i en guldramme, som jeg heldigvis havde liggende herhjemme, det klæder virkelig plakatens metallic udtryk. Den store plakat har jeg sat i en hvid Ribba ramme fra Ikea, så den matcher White Circle illustrationen, som jeg havde i forvejen i en hvide ramme.

4 Comments

 • Reply January 11, 2015

  Katja Astrup

  De er virkelig smukke og da min bror alligevel skulle på uddannelse i Århus i sidste uge fik jeg ham til at købe den store med hjem ;0) Nu jeg ser din lille plakat i guldramme bliver jeg da helt Hook på den også og selvfølgelig en guldramme :0)

  • Reply January 12, 2015

   labdecor

   Det var heldigt, at din bror alligevel skulle forbi Århus. De er begge virkelig fine, jeg kunne heller ikke vælge 😉

 • Reply January 21, 2015

  Line

  Hej 🙂

  Ved du om plakaterne er at finde online? nu når man ikke lige kommer forbi Århus 🙁

  Vh. Line

  • Reply January 22, 2015

   labdecor

   Hej Line

   De kan desværre ikke købes online, men kun i Kählers flagship store i Århus.

   Kh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.